Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ....ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...( VIDEO )

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μία νταλίκα προσέκρουσε στην άλλη δεν έχουν διευκρινιστεί, ως αποτέλεσμα όμως της σύγκρουσής τους το ένα από τα δύο βαριά οχήματα πέρασε το διαχωριστικό στηθαίο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 
Το γεγονός ότι η νταλίκα που εξετράπη της πορείας της πέρασε το τσιμεντένιο διαχωριστικό και σκόρπισε το θάνατο σε αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα είναι ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης των δύο βαρέων οχημάτων.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό το λευκό Audi που κατευθυνόταν προς Αθήνα έχει σχεδόν διαλυθεί από τη μέση και μπροστά.«Ξαφνικά βλέπω μια νταλίκα να έρχεται προςτην δική μας πλευρά και να χτυπά ένα Audi το οποίο έφερε δυο-τρεις στροφές στον αέρα» ήταν η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού που επίσης κινούνταν προς Αθήνα. Κατά πληροφορίες ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι μετά την σφοδρότατη σύγκρουση με την νταλίκα που κινούνταν προς Κόρινθο και έπειτα από σύγκρουση με άλλο βαρύ όχημα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
karamola10

karampola16
karamola11
karampola15
karampola13
karampola12
karampola17
- See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.