Σελίδες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Συνελήφθησαν 6 άτομα στη Χαλκιδική για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν 6 άτομα στη Χαλκιδική σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 6 ατόμων σε περιοχές της Χαλκιδικής, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Στην πρώτη περίπτωση, χθες ( 26 -04-2016) το απόγευμα , σε περιοχή της Χαλκιδικής συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, δύο 20χρονοι και ένας 22χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 940 γραμμαρίων.
Το παραπάνω αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες (26-04-2016) το βράδυ, σε περιοχή της Χαλκιδικής συνελήφθησαν δύο ημεδαποί εκ των οποίων ένας 22χρονος και μία 26χρονη και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και μεταφορά κάνναβης.
Ειδικότερα, η 26χρονη και ο 25χρονος εντοπίσθηκαν τη στιγμή που παρέδιδαν στον 22χρονο, μια συσκευασία μεποσότητα κάνναβης βάρους 1.035 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, η 26χρονη και ο 25χρονος την ίδια ημέρα προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά από τον 22χρονο στη Θεσσαλονίκη και τα μετέφεραν στη Χαλκιδική, με σκοπό να τα παραδώσουν στον ίδιο.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

http://www.astynomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.