Σελίδες

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ & ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ






































Κλειστά όλα τα μαγαζιά στο Λαγκαδά σήμερα.











Στην πλατεία του Λαγκαδά συγκεντρώθηκαν σήμερα οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες οι αγρότες αλλά και οι αυτοκινητιστές ( τα ταξί ) του Λαγκαδά και με κοινή πορεία πήγαν προς τη γέφυρα του Λαγκαδά και κάνοντας αποκλεισμό σε δυο Super Market . 

Στην πορεία ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. των Επαγγελματιών Λαγκαδά αλλά και εργαζόμενοι από τοπικό αρτοποιείο όπου μοίρασε στον κόσμο ψωμί . 

Στην πορεία ήταν περίπου 1000 με 1500 άτομα που κινήθηκαν προς την έξοδο του Λαγκαδά χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα . 

Η τροχαία ήταν επί ποδός και βοηθούσε για την ομαλή διέλευση των οχημάτων . 

Στην πλατεία του Λαγκαδά ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Καραγιάννης δήλωσε πώς ο Δήμος συντάσσεται και συμπαραστέκεται τόσο στους Ελεύθερους Επαγγελματίες του Δήμου αλλά και στους Αγρότες και στους Κτηνοτρόφους και στους Αυτοκινητιστές.

Το παρών έδωσε και ο πρώην δήμαρχος κ. Αναστασιάδης και είχε συνομιλία τόσο με τον 
κ. Καραγιάννη αλλά και με άλλους φορείς του Δήμου και με τους επαγγελματίες όπως και ο αντιδήμαρχος κ. Αιβαζίδης Χαράλαμπος και ο συντονιστής των αγροτών κ. Σοϋλεμέζης Αναστάσιος και Τσαλαμούρας Γεώργιος . 

Με κύρια αιτήματα το ασφαλιστικό και το φορολογικό πλέον οι κινητοποιήσεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και ο κόσμος ξεσηκώνεται ...

Η Φωνή Επαρχίας Λαγκαδά και το Shop TV θα ετοιμάσει και βίντεο - ρεπορτάζ από τη σημερινή απεργία .

Παναγιωτίδης Παναγιώτης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.