Σελίδες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ...



Λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων- Προβλήματα με την αποκομιδή απορριμμάτων λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και των καθημερινών αποκλεισμών στο Δερβένι. 
Με καθυστερήσεις πραγματοποιούνται τα δρομολόγια προς τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης. 


Οι δημότες, αλλά και τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ κ.α καλούνται να περιορίσουν στο μέτρο του δυνατού την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με δυσκολία πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς οι κινητοποιήσεις στη πόλη, επιτείνουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Επίσης, η μεταφορά των τρακτόρων προς το ΧΥΤΑ Μαυροράχης, εξαιτίας των καθημερινών αποκλεισμών του οδικού δικτύου, ως συνέπεια των αγροτικών κινητοποιήσεων, παρουσιάζει καθυστερήσεις.


Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, οι δημότες, αλλά και οι μεγάλοι παραγωγοί αποβλήτων (καταστήματα, σούπερ μάρκετ κ.α.) καλούνται να δείξουν κατανόηση ως προς το συγκεκριμένο πρόβλημα που δημιουργείται και να περιορίσουν στο μέτρο του δυνατού την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους, έως ότου αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.


www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.