Σελίδες

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΤΙΔΑΙΑ - ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ... Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΠΟΤΙΔΑΙΑ


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατά τη συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα της υλοποίησης του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2007-2013 έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του οδικού άξονα Ποτίδαιας-Κασσανδρείας για το οποίο γνωστοποίησε ότι θα ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του καλοκαιριού.
Στο σημείο αυτό απηύθυνε έκκληση στην Εγνατία Οδό να αναλάβει πρωτοβουλία για την ολοκλήρωση ενός τμήματος του δρόμου, μήκους ενός χιλιομέτρου, πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας με κατεύθυνση προς την Κασσανδρεία. 
«Περιμένουμε ακόμη από την Εγνατία να ολοκληρώσει εκείνο το μικρό κομμάτι που έχει αναλάβει και δεν είναι ευθύνη της Περιφέρειας, και το οποίο δημιουργεί κυκλοφοριακό κομφούζιο εδώ δύο συνεχόμενα καλοκαίρια στους οδηγούς και τους πολίτες που πηγαίνουν στη Χαλκιδική» είπε και προσέθεσε: «Είναι απαράδεκτο. Ο κόσμος μπερδεύεται και νομίζει ότι φταίμε εμείς επειδή βλέπουν τις πινακίδες για το μεγάλο έργο που είναι αμέσως μετά». «Καλώ και σήμερα την Εγνατία Οδό να σοβαρευτεί και να δουλέψει πριν το καλοκαίρι», σημείωσε.
http://www.typosthes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.