Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Λαγκαδάς: Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων "έχασε" το Σταυρό λόγω ... κεκτημένης ταχύτητας



Για την εμπειρία του στην τελετή των Θεοφανείων μίλησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, που βούτηξε σήμερα στα παγωμένα νερά στον Λαγκαδά για να πιάσει τον Σταυρό.   

Τελικά δεν τα κατάφερε, λόγω... κεκτημένης ταχύτητας, όπως διηγήθηκε ο ίδιος στο Βήμα FM: «Ήμουν πραγματικά πάρα πολύ γρήγορος, πιο γρήγορος απ’ όλους, τον πέρασα τον σταυρό και τον έπιασε ο επόμενος από μένα».    

«Του χρόνου πάλι» ευχήθηκε ο κύριος Φωκάς και ενημέρωσε πως «είχε βουτήξει και σε νεαρότερη ηλικία», ενώ παλιότερα ήταν κολυμβητής. Όπως λέει επίσης, δεν φοβήθηκε τα σχόλια: «Εγώ συνεχίζω να κάνω κανονικά τη ζωή μου, βγαίνω στις καφετέριες και τα μαγαζιά που πήγαινα και πριν».    

Σε χιουμοριστική ερώτηση μάλιστα για το αν θα έπεφταν στο νερό και άλλοι συνάδελφοί του βουλευτές απάντησε, επίσης με χιούμορ: «Αν πέσουν κάποιοι από τους 300… θα δημιουργήσουν πολύ κύμα»!    Τέλος, αποκάλυψε πως «ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης  Λεβέντης, που είναι έτσι κι αλλιώς ανοιχτό μυαλό, με είπε καλή επιτυχία και την ευχή μου να τον πάρεις»! - See more at: 

http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.