Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ολοκληρώνεται το Αποχετευτικό σύστημα του Λαγκαδά – Απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις




Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και για χρονικό διάστημα 40 ημερών θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη του Λαγκαδά, λόγω εργασιών κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για την πόλη, το οποίο με το τέλος των εργασιών θα δοθεί σε πλήρη λειτουργία, εξυπηρετώντας την πόλη του Λαγκαδά. 

Συγκεκριμένα στο τμήμα του νέου αποχετευτικού δικτύου που ολοκληρώνεται, θα ενταχθούν όλες οι κατοικίες στις οδούς Αστερίου Οικονόμου, Κατσιμίδου, Λουτρών (από τη διασταύρωσή της με την οδό Αχ. Τζελίλη έως και την πλατεία Λαγκαδά), Σταύρου Μπαρέτη, Αριστοτέλους, Βασιλέως Αλεξάνδρου, η οδός Παπακυριαζή από την αρχή της και όλη η περιοχή “Παπακυριαζή”.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες, απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Κλειστή η οδός Αχιλλέως Τζελίλη, με αρχή τη διασταύρωσή της με την οδό Αστερίου Οικονόμου έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου.
Για τις ανάγκες της παράκαμψης της οδού Αχιλλέως Τζελίλη, θα μονοδρομηθούν οι οδοί:
α) Αχιλλέως Τζελίλη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κανάρη έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Οικονόμου, με κατεύθυνση προς το κέντρο του Λαγκαδά
β) Αστερίου Οικονόμου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Τζελίλη έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Μάτση, με κατεύθυνση προς την οδό Μάτση
γ) Κυριάκου Μάτση, καθ’ όλο το μήκος της, με κατεύθυνση προς την Επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Κολχικού. 

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τα τμήματα των παραπάνω μονοδρομημένων οδών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Για την εύρυθμη διοχέτευση του κυκλοφοριακού φόρτου, που θα δημιουργηθεί λόγω των συγκεκριμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα απαγορευθεί αυστηρά η  στάση και η στάθμευση κατά μήκος των οδών:

α) Αχιλλέως Τζελίλη (στο μονοδρομημένο τμήμα της),
β) Αστερίου Οικονόμου (στο μονοδρομημένο τμήμα της),
γ) Κυριάκου Μάτση (στο μονοδρομημένο τμήμα της),
δ) Βασιλέως Αλεξάνδρου (σε ΟΛΟ το μήκος της).

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ενδέχεται να διαρκέσουν 40 ημέρες, με την επιφύλαξη τυχόν καθυστερήσεων που μπορεί να προκύψουν λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών.


Παρακαλούμε για την υπομονή και τη συνεργασία όλων σας στην εφαρμογή των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για την ταλαιπωρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.