Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ : ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ...



Ο ΑΣΚ Λαγκαδά πολλές φορές μας έχει εκπλήξει ευχάριστα στον αθλητικό τομέα φυσικά και στο κομμάτι του Βόλλεϋ που αγωνίζεται. 

Οι αθλητικές επιτυχίες του έχουν συμβάλει έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας ουσιαστικός πόλος αθλητικής νοοτροπίας για το βόλεϋ στην Επαρχία Λαγκαδά και στο Δήμο Λαγκαδά γενικότερα.

Ο πρόεδρος του ΑΣΚ Λαγκαδά κ. Δημήτρης Μάρκου έχει όμως και μια φιλοσοφία διαφορετική. Σε κάθε περίπτωση βοηθάει μέσα από την ομάδα με τον εθελοντισμό και τις πρωτοβουλίες για εθελοντικές δράσεις.  

Πέρα όμως απο το κομμάτι το αθλητικό ο ΑΣΚ Λαγκαδά έχει προσφέρει και σε κοινωνικό πλαίσιο σε διάφορες περιπτώσεις ανάγκης που χρειάστηκε να προσφέρει μέσα από συγκεκριμένες δράσεις . 

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης , κοινωνικές δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον εθελοντισμό αλλά και πολλά άλλα .

Τελευταία έγινε ο αγώνας με την Ελλασόνα όπου με πρωτοβούλια του ΑΣΚ Λαγκαδά όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν σε ένα κοριτσάκι που είχε πρόβλημα υγείας . 

Ευελπιστούμε  ότι τέτοιες δράσεις θα βρούν μιμητές και σε άλλες ομάδες γιατί πλέον είναι αναγκαίο να βοηθάμε κόσμο που πραγματικά χρίζει βοήθεια . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.