Σελίδες

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ : ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΕΑΝ ΕΡΘΩ ΔΕΥΤΕΡΟΣ...



Μήνυμα προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ ενόψει της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης στέλνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ζητώντας την στήριξη των πολιτών με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ενώ έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση που έρθει δεύτερος στον αυριανό γύρο, θα αποσυρθεί από τις επαναληπτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο αν κανείς υποψήφιος δεν συγκεντρώσει αύριο, 50%.
«Στις αυριανές εκλογές ζητώ την στήριξή σας. Με την εμπειρία του χθες, με τις ανάγκες του αύριο, όλοι μαζί θα χτίσουμε την αυριανή Νέα Δημοκρατία» έγραψε στο μήνυμά του στο twitter.ο Β. Μεϊμαράκης, ενώ πρόσθεσε:
«Με την εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβερνητική μας πρόταση που θα συνδιαμορφώσουμε θα χτίσουμε την αυριανή Ελλάδα»
Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο του Σκάι, ο Β. Μεϊμαράκης προανήγγειλε την απόσυρσή του από το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών σε περίπτωση που έρθει δεύτερος την Κυριακή.
Ωστόσο, επέμεινε ότι πρέπει να υπάρξει πάση θυσία δεύτερος γύρος. «Εγώ αν είμαι δεύτερος θα αποσυρθώ, αλλά πρέπει να υπάρχει β' γύρος, ακόμη και με απόσυρση του δεύτερου, αν δεν ξεπεράσει το 50%» είπε χαρακτηριστικά.
Στήριξε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη σε περίπτωση που ο ίδιος ηττηθεί τονίζοντας «δεν πιστεύω ότι η ΝΔ πρέπει να έχει εξωκοινοβουλευτικό πρόεδρο και ο πρόεδρος πρέπει να έχει πάνω από πενταετία ως μέλος του κόμματος. Είναι αυτονόητο ποιον θα ψήφιζα».
Ο Β. Μεϊμαράκης πρόσθεσε ότι έχει τακτική επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή, διευκρινίζοντας: «έχουμε και κοινωνικές σχέσεις, δεν είναι όλα πολιτικά σε αυτή τη ζωή».
Σχολιάζοντας την επικοινωνία Τσίπρα - Καραμανλή, σημείωσε: «είναι πολύ φυσιολογικό, υπάρχουν περιθώρια συζήτησης πολιτικών δυνάμεων και προσώπων, αν ο άπειρος ήθελε τη γνώμη ενός έμπειρου λογικό να πήρε τον Καραμανλή, η εμπειρία δεν αγοράζεται, λογικό να ζητήσει τη γνώμη ενός έμπειρου».
«Αν ο Τζιτζικώστας, που είναι άπειρος, ζητήσει τη γνώμη μου δεν θα του δώσω εγώ τα φώτα μου ως έμπειρος;» πρόσθεσε.
«Αν ο Καραμανλής έπεισε τον Τσίπρα να υπογράψει μνημόνιο, τότε το πρόβλημα είναι του Τσίπρα. Αν έκανε κεντροδεξιά στροφή, πρόβλημα του... ψάχνει ταυτότητα σοσιαλδημοκρατίας» παρατήρησε για τον πρωθυπουργό.
www.pronews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.