Σελίδες

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ : ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια γιορτή του αθλητισμού που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο μας, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο κατάμεστο από κόσμο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο, τιμήθηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Λαγκαδά για τα έτη 2014 και 2015.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Νικόλαος Κουτλιάνος, καλωσορίζοντας τους αθλητές και τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών δρώμενων και υποδομών στην περιοχή μας, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη ενθάρρυνσης της νεολαίας μας να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.
“Σήμερα βραβεύουμε το πιο υγιές κομμάτι του Δήμου μας”, τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Καραγιάννης. “Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, οι πολλές και σημαντικές επιτυχίες των αθλητών μας, επιβάλλουν την προσοχή και την στήριξή μας στα νέα παιδιά που με την θέληση και το πάθος τους προβάλλουν την περιοχή μας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων”.

Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών και των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας που διακρίθηκαν σε ολυμπιακά και μη ολυμπιακά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κλασικός αθλητισμός, κωπηλασία, πάλη, ξιφασκία, βόλεϊ, σκάκι, σκοποβολή, free running, TAE KBO NTO και άλλες πολεμικές τέχνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.