Σελίδες

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ



Την Πέμπτη- Οι οδηγοί του ΟΑΣΘ δήλωσαν την συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 12η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ, συμμετέχοντας στη Γενική Απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε..

Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45΄ και το τελευταίο 23:00΄περίπου. Στον επισυναπτόμενο πίνακα καταγράφονται οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, ο αριθμός λεωφορείων ανά γραμμή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο – τελευταίο δρομολόγιο). Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:10΄ - 06:25΄όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α. θα κινηθούν με ένα (1) λεωφορείο στην πρωϊνή και ένα (1) λεωφορείο στην απογευματινή βάρδια.

Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας.


www.rthess.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.