Σελίδες

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Εγκρίθηκε η λειτουργία παραρτήματος του Νηπιαγωγείου στο Καβαλάρι




Εγκρίθηκε με την υπ΄αριθ. Φ.10/1108/143965/Δ1 Απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων η λειτουργία του παραρτήματος του Νηπιαγωγείου στο Ανω Καβαλάρι (ΦΕΚ 2044/ τ.Β΄/ 18-09-2015).

Η συγκεκριμένη μονάδα είχε διακόψει την λειτουργία της από τον Δεκέμβριο του 2014 λόγω έλλειψης της σχετικής άδειας, αναστατώνοντας γονείς και μαθητές.

Ο Δήμος Λαγκαδά σε άριστη συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβαλαρίου, ξεκίνησε εξαρχής τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λειτουργήσει το νηπιαγωγείο κανονικά και σε νόμιμη βάση γα το σχολικό έτος 2015-2016.

Έπειτα από πολύμηνη αναμονή και πιέσεις που ασκήθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, η διαδικασία ολοκληρώθηκε και από αύριο Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, το νηπιαγωγείο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για τους μικρούς μαθητές.

Μετά από επίμονες προσπάθειες τόσο του Δημάρχου Λαγκαδά όσο και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πετύχαμε την παράταση λειτουργίας του παραρτήματος. Ευχόμαστε στους μικρούς μαθητές, τους γονείς και τις νηπιαγωγούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και υποσχόμαστε να αγωνισθούμε για την λειτουργία του παραρτήματος του Νηπιαγωγείου στο ’νω Καβαλάρι και για τα επόμενα σχολικά έτη”, δήλωσε για το θέμα ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαγκαδά Λάζαρος Πιπινίκας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβαλαρίου Δήμητρα Σιτσάνη μετέφερε τις ευχαριστίες του Συλλόγου, δηλώνοντας:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβαλαρίου ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη για την άμεση κινητοποίηση και αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε σχετικά με την διακοπή λειτουργίας του παραρτήματος του ’νω Νηπιαγωγείου. Η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο ήταν άριστη ως προς την επίσπευση των απαραίτητων διαδικασιών και αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα που δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας. Τη λειτουργία του παραρτήματος με το ΦΕΚ 2044/ τ.Β΄/ 18-09-2015.



Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η Πρόεδρος
Σιτσάνη Δήμητρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.