Σελίδες

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΡΙΒΑ - ΚΑΣΤΑΝΕΡΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ







Aμεση ήταν η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο πρόβλημα που δημιούργησαν οι πρόσφατες σφοδρές βροχοπτώσεις στο οδικό τμήμα από Γρίβα προς Καστανερή.
Στελέχη της Δνσης Τεχνικών Έργων πραγματοποίησαν αυτοψία στα σημεία της οδού τα οποία υπέστησαν σημαντικές ζημίες είτε από κατολίσθηση υλικών είτε από υποχώρηση του οδοστρώματος.

Αφού διαπιστώθηκαν οι φθορές ξεκίνησαν άμεσα οι παρεμβάσεις με μηχανήματα τόσο της Αντιπεριφέρειας, όσο και ιδιωτών, προκειμένου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας να γίνει όσο το δυνατόν ταχύτερα. Οι εργασίες διήρκεσαν πέντε ημέρες μέχρις ότου το πρόβλημα λυθεί σε όλα τα σημεία που παρουσίασαν φθορές. Σε όλες τις περιπτώσεις πραγματοποιήθηκε διαπλάτυνση του δρόμου με εργασίες διάβρωσης προς την πλευρά του βουνού.

Εν τω μεταξύ η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έχει ζητήσει από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας την κήρυξη Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης ώστε με τα σχετικά κονδύλια να πραγματοποιηθούν δραστικότερες και μόνιμες παρεμβάσεις.

Στο σημείο του προβλήματος πραγματοποίησε αυτοψία ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κ. Βεργίδης Ανδρέας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Γρίβας κ. Γεώργιο Μπακάλη.


gnomikilkis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.