Σελίδες

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββας Αναστασιάδης: Τον Τσίπρα θα τον ζήλευε και ο Πινόκιο γιατί του κλέβει τη δόξα.


Σημεία από τη συνέντευξη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββα Αναστασιάδη στην εκπομπή " ΕΚΛΟΓΕΣ 2015" χθες το βράδυ 10 Σεπτεμβρίου 2015,  στους δημοσιογράφους Χάρη Χαραλαμπίδη και Νίκη Χατζηδημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ 3.


Δεσμεύσεις 3ου Μνημονίου με υπογραφή Τσίπρα

Σάββας Αναστασιάδης : Ο κ. Τσίπρας στο 3ο Μνημόνιο δεσμεύτηκε να εκπληρώσει πλήρως και εγκαίρως τις υποχρεώσεις του απέναντι  στους πιστωτές. Επίσης δεσμεύτηκε για «αυστηρή επανεξέταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, των εργατικών κινητοποιήσεων και των ομαδικών απολύσεων».
«Πρώτη φορά Αριστερά», πρώτη φορά τίθεται σε αμφισβήτηση ακόμη και το δικαίωμα των κινητοποιήσεων…
Το  τρίτο Μνημόνιο σηματοδοτεί τον πλήρη εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ, μπαίνει τέλος στο αίτημα περί διαγραφής του δημόσιου χρέους, αποκαλύπτει τα ψέματα που έλεγε και λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, που από το 2010 μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν το χρέος για να καταστρατηγήσουν δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών.
Τον Τσίπρα θα τον ζήλευε και ο Πινόκιο γιατί του κλέβει τη δόξα. Αναδεικνύεται σε πρωταθλητή του ψέματος και της απάτης.

Συνεργασίες- ΣΥΡΙΖΑ

Σάββας Αναστασιάδης: Κατά τη γνώμη μου το μήνυμα της κάλπης, θα είναι μήνυμα συνεργασιών. Η ΝΔ έχει κάνει πολιτικά ανοίγματα προς όλα τα κόμματα που υποστηρίζουν έμπρακτα την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Μόνο η βελτίωση του πολιτικού συστήματος μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή του τρίτου προγράμματος-μνημονίου για να βγει επιτέλους η ελληνική οικονομία από την κρίση.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι καλύτερα για τη χώρα, την ιδιωτική οικονομία, την επιχειρηματικότητα και τους ανέργους μια Κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.
Εμείς δεν αποκλείουμε τον ΣΥΡΙΖΑ από την επόμενη ημέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που λέει ότι δεν θέλει να συζητήσει μαζί μας. Αυτονόητο είναι ότι αυτός που υπέγραψε το Μνημόνιο, πρέπει να συνεργαστεί σε μία κυβέρνησης συνεργασίας. Είναι δυνατόν να λέει ότι δεν συνεργάζεται;

Επιβολή του ΦΠΑ στα Ιδιωτικά σχολεία –Φροντιστήρια, αλλά και στους αγρότες.

Σάββας Αναστασιάδης: Η Νέα Δημοκρατία θα βρει αντισταθμιστικά μέτρα για την διατήρηση του ΦΠΑ στα προηγούμενα επίπεδα στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και στους αγρότες. Ήδη ετοιμάζεται η αντιπρόταση με εντολή του προέδρου μας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.