Σελίδες

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”


Με επισκέψεις στην Επανομή και τη Μηχανιώνα και ομιλίες σε συγκεντρώσεις  πολιτών συνέχισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, την προεκλογική του δραστηριότητα στους Καλλικρατικούς δήμους της Β΄ εκλογικής περιφέρειας της Θεσσαλονίκης.
Χθες, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε δίπλα σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα, άκουσε τα προβλήματά τους, συνομίλησε μαζί τους και παρουσίασε ένα μέρος των προτάσεων που επεξεργάζεται η Ν.Δ. για την ενίσχυση και θωράκιση της αλιείας, της κτηνοτροφίας και της γεωργίας.
Όπως εξήγησε, στόχος του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ. είναι ο  πρωτογενής τομέας να δράσει πολλαπλασιαστικά στη δημιουργία θέσεων εργασίας και οι άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά μαζί του  να το κάνουν από επιλογή και όχι από ανάγκη, έχοντας επαγγελματική κατάρτιση και επάρκεια.
“Για τη Νέα Δημοκρατία”, τόνισε ο κ. Καράογλου, “η πρωτογενής παραγωγή είναι το κλειδί της ανάπτυξης. Είναι το κλειδί που θα ανοίξει στην Ελλάδα την πόρτα προς το μέλλον. Η πατρίδα μας χρειάζεται μια Κυβέρνηση που αποδεδειγμένα στέκεται δίπλα στον αγρότη, τον αλιέα, τον κτηνοτρόφο. Και η Ν.Δ. έχει αποδείξει ότι στηρίζει τους ανθρώπους του μόχθου και είναι ικανή να δώσει νέα δυναμική στην αγροτική οικονομία”.
Σήμερα, στις 8 το βράδυ, ο κ. Καράογλου μιλά σε κομματική εκδήλωση στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.