Σελίδες

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ληστές επιτέθηκαν και χτύπησαν γυναίκα στη Χαλκιδική


Το νοικιασμένο όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δυο κακοποιοί που επιτέθηκαν σε μια γυναίκα έξω από το σπίτι της στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις της επιχείρησής της, οδήγησε στη σύλληψη του ενός από αυτούς.
Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στην 38χρονη επιχειρηματία, γνωρίζοντας προφανώς ότι θα επέστρεφε ξημερώματα στο σπίτι της από το κατάστημα που διατηρεί στην ίδια περιοχή, έχοντας στην τσάντα της τις εισπράξεις. Μόλις έφτασε, όρμησαν πάνω της και άρχισαν να την χτυπούν, προσπαθώντας να αρπάξουν την τσάντα, όμως εκείνη πάλεψε γενναία μαζί τους και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους.
Κατά τη διαφυγή των επίδοξων ληστών, το παρ’ ολίγον θύμα συγκράτησε τα στοιχεία κυκλοφορίας και την περιγραφή του αυτοκινήτου τους κι έτσι οι αστυνομικοί του τμήματος Νέων Μουδανιών δεν δυσκολεύτηκαν να το εντοπίσουν και να συλλάβουν λίγες ώρες αργότερα στην Κρυοπηγή τον 29χρονο που το είχε νοικιάσει από εταιρεία το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.