Σελίδες

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ . 135 ΧΛΜ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ...

www.dreamwell.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε “δύο ρόδες” κινείται αυτό το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Λαγκαδά, με την φιλοξενία δύο μεγάλων διοργανώσεων, του 4ου Διεθνούς Ποδηλατικού Διημέρου και του Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro.

Το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου δόθηκε από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά η εκκίνηση του Αγώνα Αντοχής 134 χλμ., στο πλαίσιο του Διεθνούς Ποδηλατικού Διημέρου που διοργανώνει ο Π.Ο. ΒΕΛΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Λαγκαδά.
Έλληνες και ξένοι αθλητές κατηγορίας ανδρών – Ellite και εφήβων, αλλά και ερασιτέχνες φίλοι της ποδηλασίας που συμμετείχαν στην κατηγορία open, ακολούθησαν για πρώτη φορά την διαδρομή: Λαγκαδάς - Άσσηρος-Δορκάδα – Νικόπολη – Όσσα – Αυγή – Σοχός – Σκεπαστό - Λίμνη-Αρέθουσα – Βαμβακιά – Ρεντίνα - Ν.Καλίνδοια.

Σε πολλά σημεία του αγώνα αντοχής σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά, εθελοντές συνδημότες μας ήταν εκεί για να προσφέρουν νερό αλλά και να χειροκροτήσουν την  προσπάθεια των αθλητών.

Τέλος, οι αποστολές που συμμετείχαν στην μεγάλη διοργάνωση, ομάδες από όλη την Ελλάδα και αποστολές από το εξωτερικό (Ρουμανία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη), είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο των Καλινδοίων και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην πλατεία των Νέων Καλινδοίων, όπου εκτίθενται σημαντικότατα ευρήματα απολιθωμένων οστών ζώων.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου άλλη μια σημαντική εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά, αυτή του Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro. Με συνολικά 69 συμμετοχές, ο αγώνας αναμένεται με ενδιαφέρον για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.