Σελίδες

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Έγκλημα φρίκης στην Πέλλα: Μετά τον καυγά στο καφενείο, πήγε σπίτι του και τον έσφαξε με μπαλτά


Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Άψαλο της Πέλλας με ένα φριχτό έγκλημα που έγινε στο χωριό τους με θύμα έναν 65χρονο, ο οποίος φέρεται να δολοφονήθηκε με ένα μπαλτά από συγχωριανό του.
Τον άτυχο άνδρα εντόπισε, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι, η αδελφή του, η οποία είχε ανησυχήσει που δεν τον έβρισκε στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει στο σπίτι  του και να χτυπήσει το κουδούνι. Ύστερα από λίγο, όταν κατάφερε να μπει μέσα, οι φωνές και το κλάμα της ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Μετά το αρχικό σοκ ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, αλλά και αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι ο 65χρονος έφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο σώμα.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, ενώ το σπίτι αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεία για το έγκλημα, που συγκλονίζει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού, ως δράστης φέρεται να είναι ένας 26χρονος, ο οποίος χτύπησε απανωτές φορές με μπαλτά τον 65χρονο μετά από διένεξη, που είχαν οι δυο τους, το βράδυ της Πέμπτης στο καφενείο του χωριού. Μετά τον τσακωμό τους, ο 26χρονος φέρεται να πήγε στο σπίτι του 65χρονου και να τον χτύπησε πολλές φορές με μπαλτά, γεγονός που προκάλεσε τον θάνατο του 65χρονου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.