Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ



Αποφυλακίστηκε μετά από 2,5 χρόνια ο Β. Παπαγεωργόπουλος. 
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής του στην οποία επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

 
Το ποσοστό αναπηρίας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει εκτίσει το 1-5 της ποινής του, του άνοιξαν την πόρτα της ελευθερίας με βάση το νέο νόμο Παρασκευόπουλου. 
Ο πρώην δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. 
Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών από το Εφετείο για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης 17,9 εκ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Με αδίκησαν όσο ελάχιστοι άνθρωποι έχουν αδικηθεί.  Παρέμεινα στη φυλακή 2 χρόνια,  5 μήνες και μια ημέρα, απολύτως άδικα. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή,  έξω, ελεύθερος, χάρη στον ευεργετικό νόμο του κ. Παρασκευόπουλου. Διατηρώ την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική δικαιοσύνη και θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης" δήλωσε έξω από τις φυλακές Διαβατών, ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Αποφυλακίζεται ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος


Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Ο πρώην δήμαρχος είχε καταθέσει για Τρίτη φορά αίτηση αποφυλάκισης επικαλούμενος ποσοστό αναπηρίας μεγαλύτερo του 67%, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων. 


Ήδη έχει εκτίσει περισσότερο από το 1/5 της ποινής που του είχε επιβληθεί, προϋπόθεση για να αποφυλακιστεί με τον νέο νόμο.


Ο πρώην δήμαρχος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών από το Εφετείο για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.
Από το Φεβρουάριο του 2013 εξέτιε την ποινή του στις δικαστικές φυλακές Διαβατών.
Εντός της ημέρας αναμένεται να βγει από τις φυλακές, δήλωσε ο δικηγόρος του. 


www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.