Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ : ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΕ....



Δεν έκοβε αποδείξεις ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στην Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικονομικής αστυνομίας, φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής διενεργήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως και 26-7-2015.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο σε κέντρο διασκέδασης στο νομό Χαλκιδικής συνελήφθη ο 37χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, καθώς διαπιστώθηκε η μη έκδοση (268) λιανικών στοιχείων πώλησης συνολικής αξίας (7.660) ευρώ, καθώς και η απασχόληση ενός (1) υπαλλήλου που δεν αναγραφόταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού της επιχείρησης, κατά παράβαση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.


Επιπλέον, στο νομό Θεσσαλονίκης, σε καφετέρια διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο αποδείξεων λιανικών πωλήσεων, ενώ σε εστιατόριο καφέ-μπαρ διαπιστώθηκε η απασχόληση δύο υπαλλήλων, που δεν είχαν καταχωρηθεί στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων. 


Ο 37χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.