Σελίδες

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

O ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ...


Από φτωχή οικογένεια, διέκοψε αναγκαστικά τις σπουδές του στην Έκτη Δημοτικού για να εργαστεί, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά της γενιάς του, ενώ άρχισε να ασχολείται με την κιθάρα. Αργότερα, τελείωσε το Νυχτερινό Γυμνάσιο ενώ σπούδασε παράλληλα και μουσική. Έκανε διάφορες βιοποριστικές δουλειές, ίδρυσε με άλλους μουσικούς το Ωδείο Βορείου Ελλάδος και δούλεψε με επιτυχία σε αυτό. 
Από το 2000 εργαζόταν ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια και τελευταία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή. Παράλληλα, ανέπτυξε δυναμική και πολύπλευρη οικολογική δράση στην ευρύτερη περιοχή, συχνά με κίνδυνο της ζωής του. Επίσης, συμμετείχε σε μουσικά σχήματα, έδωσε ρεσιτάλ κιθάρας, δίδαξε σε σεμινάρια, έβγαλε δύο δίσκους με μουσική και τραγούδια, αυτές τις μέρες ετοίμαζε την κυκλοφορία ενός τρίτου, αλλά δυστυχώς τον πρόλαβε ο θάνατος... 
Καλό σου ταξίδι, φίλε Στέλιο, αφήνεις ένα δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στις καρδιές μας... Δυστυχώς, κάποια ανεγκέφαλα τρωκτικά σίγουρα θα χαρούν που δεν θα είσαι πλέον στο κατόπι τους... "Λιγοστεύει, ο κόσμος, λιγοστεύουμε..."
Δ. Χ.
Lagadas24.gr

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο θα παραμείνει κλειστό σε ένδειξη πένθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.