Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Δολοφονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τον Εισαγγελέα


Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου παιδιού από το Ρέθυμνο, Δημήτρης Μπούκας, στην πρωινή εκπομπή της «Νέας Τηλεόρασης», ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων έχει απαγγείλει συγκεκριμένη κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς όμως να έχει ακόμη προσωποποιηθεί το κακούργημα".
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Μπούκας, η υπόθεση έχει παραπεμφθεί για κύρια ανάκριση, ενώ υπάρχουν επίσης κατηγορίες σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων (περάν του ενός) για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομη βία κατ' εξακολούθηση.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να υπάρξουν κατηγορίες και για άλλα αδικήματα.
Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος Δημήτρης Μπούκας τονίζει ότι τα επόμενα 24ωρα δεν αποκλείεται να απαγγελθούν κατηγορίες και θα υπάρξει χαρακτηρισμός της πράξης σε αυτοκτονία ή ανθρωποκτονία.
«Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να πειστεί ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία και θα απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη ασχολή. Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για το θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε το Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε, θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!» είπε μιλώντας στην «Espresso» ο κ. Μπούκας.
Ο κ. Μπούκας μιλώντας στην εφημερίδα επεσήμανε ότι το σίγουρο είναι πως θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση, για τα γεγονότα που συνέβαιναν πριν το θάνατο του Βαγγέλη. Όπως για παράδειγμα, καψώνια τα οποία έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και πειράγματα τα οποία είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying από συμφοιτητές του 20χρονου σπουδαστή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.