Σελίδες

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ENA ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ...





Μέσω Facebook ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης ευχαρίστησε τον κόσμο τους δημότες του Λαγκαδά αλλά και σε όσους βοήθησαν και βοηθούν στην προσπάθεια για έναν Δήμο με Όραμα για έναν μεγάλο και δυνατό Δήμο Λαγκαδά. Ο κ. Καραγιάννης στο προσεχές διάστημα θα κάνει έναν συνολικό απολογισμό καθώς τι παρέλαβε από έναν διαλυμένο δήμο και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

"25 Μαΐου 2014. Ένα χρόνο πριν ο Δήμος μας άλλαξε σελίδα.
25 Μαΐου 2015. Στην πιο δύσκολη εποχή για την πατρίδα μας συνεχίζουμε σήμερα αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε όσα δεσμευτήκαμε. 

Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε την δύσκολη οδό της εργασίας, της διαφάνειας και της αξιοπρέπειας. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.
Είναι εύκολο να αναφερθούμε στην έλλειψη χρημάτων, προσωπικού και την ελάχιστη στήριξη από την πολιτεία. Δεν θα σταθούμε καν στον πραγματικά διαλυμένο Δήμο που παραλάβαμε και τα άπειρα προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. 

Η ώρα του απολογισμού έρχεται σύντομα και εκεί θα δώσουμε απόλυτα ξεκάθαρη εικόνα για το τι παραλάβαμε.

Σήμερα θέλουμε να σας πούμε απλώς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που καθημερινά μας δείχνετε την εμπιστοσύνη σας, σε εσάς που καθημερινά με τα λόγια σας, τις συμβουλές, τις κριτικές σας, μας ωθείτε να γίνουμε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους μου έκαναν την τιμή να δώσουμε μαζί αυτήν τη μάχη μέσα από το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Συνεχίζουμε δυνατά, ενώνουμε τους δημότες μας, δίνουμε μαζί την μάχη της καθημερινότητας, αγωνιζόμαστε για έναν ισχυρό Δήμο Λαγκαδά."

Η Φωνή Επαρχίας Λαγκαδά εύχεται και τα επόμενα χρόνια να είναι Δημιουργικά για τον Δήμο Λαγκαδά , γεμάτα Έργα και στόχους που θα πρέπει να υλοποιηθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Δήμο Λαγκαδά. Όμως θα πρέπει να επιλυφθεί η δικαιοσύνη επιτέλους για πολλά και καίρεια ζητήματα που αφορούν την παλαιότερη λειτουργία του Δήμου αλλά και των υπηρεσιών του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.