Σελίδες

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" στον Δήμο Λαγκαδά






Συνάντηση με την συντονίστρια του Εθελοντικού Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Βόρεια Ελλάδα Βάσω Πετρίδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννη Λαμπρόπουλο και Αλέκο Μπίρμπα, είχε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Λαγκαδά στο γραφείο του, στο Δημαρχείο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η έναρξη μιας εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου Λαγκαδά με το «Χαμόγελο», προκειμένου να αναπτυχθούν στην περιοχή μας οι αξιόλογες δράσεις του Οργανισμού που στηρίζει χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.
Σε αυτή την κατεύθυνση συζητήθηκε η αξιοποίηση υφιστάμενου κτιρίου που βρίσκεται στις Πέντε Βρύσες και ανήκει στον Οργανισμό, με την δέσμευση του Δήμου Λαγκαδά να παρέχει κάθε υποστηριχτική βοήθεια.

Τέλος, συζητήθηκε η επικείμενη διοργάνωση του 2ου ποδοσφαιρικού τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαΐου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Πρόκειται για ένα γιορτινό αγωνιστικό διήμερο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών από σχολικές ομάδες και ομάδες ακαδημιών. Τη φιλανθρωπική διοργάνωση συμμετέχει και στηρίζει και η ΑΠΕ Λαγκαδά.
Το συμβολικό αντίτιμο εισόδου είναι 2€ για την παρακολούθηση όλων των αγώνων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 
Για προπώληση εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr
Εισιτήρια επίσης διατίθενται από τον Δήμο Λαγκαδά και σε κεντρικά καταστήματα της πόλης - τηλέφωνο επικοινωνίας: 23943 30269





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.