Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗ εταιρία ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ ιδρύθηκε με στόχο την συμβολή στον τομέα της Ενεργειακής Αναβάθμισης των κτιρίων, μέσω της μείωσης του ενεργειακού τους κόστους με πολλαπλά περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη.
Στελεχώνεται από μηχανικούς έμπειρους και εξειδικευμένους σε θέματα ενέργειας, οι οποίοι είναι σε θέση να προτείνουν τις βέλτιστες οικονομικά και ενεργειακά λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου (εξωτερική θερμομόνωση, θέρμανση, αλλαγή κουφωμάτων, ηλιακός θερμοσίφωνας κ.α.).
Η μείωση των λειτουργικών εξόδων και η αναβάθμιση μιας κατοικίας  σε μια σύγχρονη και ενεργειακά αποδοτική κατοικία, προϋποθέτει την επιλογή του κατάλληλου συνδυασμού παρεμβάσεων για την συγκεκριμένη κατοικία. 
Η εταιρία διαθέτει όλο το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και σε συνδυασμό με το διαρκώς εκπαιδευόμενο, εξειδικευμένο και έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό κατασκευάζει έργα υψηλών προδιαγραφών ποιότητας.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

-   Εξωτερική Θερμομόνωση κελύφους – Θερμομόνωση πιλοτής – Θερμομόνωση και υγρομόνωση δώματος 
-   Εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης με λέβητα φυσικού αερίου, αντλία θερμότητας, ενεργειακό τζάκι, λέβητα πέλλετ και ξυλολέβητα
-   Ανακαινίσεις
-   Τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων και εξώφυλλων
-   Τοποθέτηση συστημάτων σκίασης
-   Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα  για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
-   Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις για ιδιοκατανάλωση
-   Ενεργειακές επιθεωρήσεις – Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)
-   Έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων

-   Μελέτες πυρασφάλειας

Τηλ. 2310 740 231 Fax 2310 740 213

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΝΗΣ κιν. 6947 424 937 

ΌΛΓΑ ΣΙΒΗ κιν. 6948 104 024

Θερισσού 39 / Αμπελόκηποι / Θεσσαλονίκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου