Σελίδες

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ? ( vid )


Έντονες είναι οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο της Nέας Δημοκρατίας. Ενδεικτικό είναι ότι αύριο η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται συνάντηση του κ. Καραμανλή μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ.
Στη συναντηση θα συζητηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, τα αίτια της ήττας, αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, αλλά και το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης.Αναμένεται να συζητηθεί επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, και το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μετά τον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος ενημέρωσε και τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά ότι σε περίπτωση που από τον ΣΥΡΙΖΑ προταθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα τον ψηφίσει, και τα δύο κορυφαία στελέχη της παράταξης φέρονται να κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.
Η συνάντηση της κυρίας Μπακογιάννη με τον κ. Καραμανλή γίνεται ενώ στο παρασκήνιο υπάρχει δυσαρέσκεια τόσο για την ήττα, όσο και για την αντιπολιτευτική γραμμή που ακολουθεί από την επομένη των εκλογών ο κ. Σαμαράς, τακτική που είχε σαν κορυφαία συμβολική κίνηση την άρνηση του τέως πρωθυπουργού να «παραδώσει» στον Αλέξη Τσίπρα το Μέγαρο Μαξίμου, δείχνοντας ότι δεν θέλει να νομιμοποιήσει τον κ. Τσίπρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

άρθρο του Παναγιωτίδη Παναγιώτη 

Στρώνουν κόκκινο χαλί στον Καραμανλή ?

Τραβιέται σιγά σιγά το χαλί κάτω από τα πόδια του Αντώνη Σαμαρά και με προσεχτικό τρόπο το στρώνουν στον Καραμανλή. Είδη υπάρχουν πόλοι όπου η παρουσία του Καραμανλή τροφοδότησε τις υποψίες. Κύκλοι του Καραμανλή συνεχώς τονίζουν την αναξιοπιστία του Αντώνη Σαμαρά και τον τρόπο που προκάλεσε την ήττα . Ένα γεγονός που στιγματίζει την κεντροδεξιά παράταξη είναι και το γεγονός οτι ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέδωσε σωστά στον Αλέξη Τσίπρα όπου έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα εσωκομματικά της Ν.Δ. 

Ο ντόρος ... και η Ντόρα ...

Από το βράδυ της Κυριακής όπου φάνηκε η ήττα της Ν.Δ. η Ντόρα Μπακογιάννη έβγαλε ουκ ολίγες ανακοινώσεις ... η υποστήριξη στον Αντώνη Σαμαρά είναι ουτοπικό αστείο πλέον και ο ντόρος που ακούγεται από την ήττα είναι πολύ μεγάλος για να τον διαχειριστεί ο πρώην πρωθυπουργός που έχει και προβλήματα στην έδρα του με τον Γιάννη Λαμπρόπουλο να ξεσπαθώνει...

Απόστολος Τζιτζικώστας... η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας όπου με τον Αντώνη Σαμαρά είναι στα ... μαχαίρια ... καθώς ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν ξεχνάει οτι τον άδειασε στις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές του Μαϊου... και στην προκειμένη περίπτωση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ο οποίος έχει δείξει το δρόμο για την ενότητα. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μπορούν να παίξουν ενεργό ρόλο στην πολιτική σκηνή της Ν.Δ. και με συγκεκριμένες κινήσεις να ενώσουν την κεντροδεξιά παράταξη. 

Αναστασιάδης Σάββας & Καράογλου Θεόδωρος...  

Στη Μακεδονία υπάρχει μόνον ο Καραμανλής...καθώς οι δυο βουλευτές είναι παιδιά του Καραμανλή και ουσιαστικά κάθε πράξη ενότητας και κάθε προσδοκία είναι η επιστροφή στα πραγματικά προβλήματα του Ελληνικού Λαού που εξαιτίας της πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά αλλά και της παροχολογίας του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Που όμως οι εκλεγμένοι βουλευτές θα πρέπει να ξανασηκώσουν τα μανίκια και να στέκονται δίπλα στον πολίτη με αρωγή και τόλμη.

Για τη Φωνή Επαρχίας Λαγκαδά / Παναγιωτίδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.