Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΘ & LEADER ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ




Η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ) σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης στο πλαίσιο της 4ης πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 στις 18:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λαγκαδά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Τοπικής Ομάδας Δράσης ΑΝΕΘ θα ενημερώσουν για τους στόχους και το περιεχόμενο του Τοπικού Προγράμματος, καθώς και για την διαδικασία αξιολόγησης, ένταξης και παρακολούθησης υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων των δικαιούχων.
Η παρούσα πρόσκληση αφορά την επιλέξιμη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά (Δημοτικές Ενότητες Λαγκαδά, Ασσήρου και Κορώνειας πλην της Τ.Κ. Αρδαμερίου) και περιλαμβάνει την ενίσχυση επιχειρήσεων μεταποίησης προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, επιχειρήσεων παραγωγής ειδών διατροφής μετά την πρώτη μεταποίηση, βιοτεχνικών μονάδων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών και δικτύωσης ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ 4ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ LEADER

Σύμφωνα με το άρθρο 17 της  ΚΥΑ 401/10.03.2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για την 4η Προκήρυξη Δράσεων του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER, ότι με βάση την 1/2015 ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος LEADER (ΕΔΠ LEADER), παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων κατά 1 μήνα δηλαδή από 2-2-2015 σε 2-3-2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.