Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κοσμοπλημμύρα στην κεντρική προεκλογική ομιλία του βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη σήμερα στη Σίνδο



     Πάνω από χίλια άτομα από τις γύρω περιοχές  του Δήμου Δέλτα και του Δήμου Χαλκηδόνας δήλωσαν  παρόν στο κάλεσμα  του Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη  στην τελευταία του Κεντρική ομιλία σήμερα το απόγευμα στη Σίνδο.


     Είναι από τις  πιο εντυπωσιακές προεκλογικές εκδηλώσεις  που έχουν γίνει όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε παλμό και ενθουσιασμό του κόσμου.

     Είναι ο Βουλευτής που θέλουν να ξαναστείλουν στη Βουλή για να τους εκπροσωπήσει.

     Είναι αυτός  που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα τους σε κάθε στιγμή.

      Ήταν  όλοι εκεί  φίλοι και υποστηρικτές, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Φωτόπουλος,   Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων κ.α., και εκατοντάδες νέοι που  έσπευσαν να τον ακούσουν και του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.  

    Ξέρουν ότι ο Σάββας Αναστασιάδης  αγωνίζεται και καταφέρνει να διασώσει την αλήθεια και στη γλώσσα του δεν υπάρχει ούτε μία λέξη πλαστή, υπάρχει συνέπεια και σοβαρότητα.
    Είναι  πάντα στην πρώτη γραμμή, γνωρίζοντας ότι ο αγώνας για τον άνθρωπο είναι η σημαντικότερη αξία.
      Η φόρτιση  ήταν  ολοφάνερη στο  πρόσωπό και στις κουβέντες του  Σάββα Αναστασιάδη, όταν αντίκρισει τη μεγάλη προσέλευσή του κόσμου. Η  ευθύνη  που έχει  απέναντί τους είναι μεγάλη .

      Ο  Βουλευτής  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε  όλα όσα οδήγησαν τη Χώρα στις εκλογές, ενώ  τόνισε για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την Κυβέρνηση  Σαμαρά ώστε να υπάρξει συμφωνία με την Τρόϊκα , και να μπορέσει η Χώρα να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα.

    Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του λέει χαρακτηριστικά:

     « Σε αυτές τις εκλογές έχουμε έναν ιδεολογικό πόλεμο. Μια μάχη δύο κόσμων. Ή θα επικρατήσει η Ευρωπαϊκή προοπτική ή θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν».

    Συνεχίζοντας την κριτική προς την αντιπολίτευση τονίζει: « Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον πολιτικό ανταρτοπόλεμο που έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση αυτά τα  δυόμιση χρόνια».

    Στο σημείο που μιλάει για το Ευρωπαϊκό Όραμα του μεγάλου  Εθνικού ηγέτη  Κωνσταντίνου Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στην Ευρώπη, πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του ο κόσμος χειροκροτεί  ασταμάτητα.

   Κλείνοντας, κοιτώντας στα μάτια τους φίλους , τους συναγωνιστές , τους συνεργάτες , όλους όσους τον τιμούν  με την παρουσία τους τονίζει: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να διαλύσει την Ελλάδα μας. Έχουμε πίστη σ’αυτό…………………. Όλοι μαζί σηκώνουμε ξανά την Ελλάδα στα πόδια της. Καλή δύναμη. Καλό αγώνα. Σας ευχαριστώ».

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.