Σελίδες

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΩΚΙΩΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Το Ποτάμι σαν ισχυρή, τρίτη πολιτική δύναμη, θέλει αυτή η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών και να μην πάμε σε επαναληπτικές εκλογές» είπε συζητώντας με κατοίκους στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος με το «Ποτάμι στην Β’ Θεσσαλονίκης δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης:

 

Από ανευθυνότητα των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσίπρα πήγαμε σε εκλογές εκβιαστικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια υστέρηση στα έσοδα, υστέρηση που θα συνεχιστεί και τον Ιανουάριο. Από τη μία λοιπόν υπάρχει αυτή η ανευθυνότητα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη υπάρχει η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ που τα παρουσιάζει όλα εύκολα στην Ελληνική κοινωνία.
Λένε στον κόσμο να μην πληρώσουν φόρους και δημιουργούν ένα κλίμα που θα έχει συγκεκριμένο αντίκρισμα στα ταμεία. Αυτή η υστέρηση σημαίνει ότι θα χρειαστούμε κάποια λεφτά τον Φλεβάρη, τον Μάρτη, λεφτά που δεν υπάρχουν. Και από την άλλη έχουμε το αστείο να βγαίνουν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να λένε «δεν θέλουμε μνημονιακά λεφτά».

Η συζήτηση περί εξόδου από την Ευρώπη και το Ευρώ είναι μια συζήτηση που βλάπτει τη χώρα και δεν θα έπρεπε να γίνεται.


Εμείς λέμε ότι η χώρα δεν θα φύγει από το Ευρώ και ως Ποτάμι, ως η τρίτη δύναμη, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι όποιες διαπραγματεύσεις να μην οδηγήσουν στην απομάκρυνση της χώρας από την Ευρωζώνη.

Το Ποτάμι σαν ισχυρή, τρίτη πολιτική δύναμη, θέλει αυτή η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών και να μην πάμε σε επαναληπτικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καταστροφή για τη χώρα και την τουριστική της περίοδο. Λέμε λοιπόν ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να υπάρξει κυβέρνηση. Αυτό όμως προϋποθέτει πολλά πράγματα. Πρέπει να υπάρχει μια Ευρωπαϊκή κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαβάζει πάρα πολύ καλά αυτά που λέμε, αλλά αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Υπάρχει μια αδυναμία να καταλάβουν τι λέει το Ποτάμι, γι’ αυτό τους είπαμε να κάνουμε ένα debate για να ξεκαθαρίσουμε ποιος είναι μνημονιακός, ποιος δουλεύει υπέρ της χώρα, ποίος δουλεύει υπέρ των συμφερόντων και ποιος δουλεύει υπέρ των συντεχνιών.

Κάνουμε εκλογές από μια λάθος εκτίμηση των πολιτικών κομμάτων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Έπρεπε να υπάρξει πολιτική συμφωνία, να υπάρξει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να κλείσουν οι εκκρεμότητες και μετά να πάμε σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.