Σελίδες

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΙ ΟΙ 12 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!



Από την εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης – Παρουσίαση υποψηψίων μελών στις Εθνικές εκλογές
Την πεποίθησή του ότι το Ποτάμι θα είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων της επόμενης ημέρας των εκλογών εξέφρασε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης κ Χρήστος Εμμανουηλίδης μιλώντας σε εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην οποία παρουσιάστηκαν όλοι οι γιατροί- μέλη του ΙΣΘ που είναι υποψήφιοι των βουλευτικών εκλογών.
Στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου διεκδικούν την ψήφο των πολιτών συνολικά 12 γιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης οι οποίοι είναι υποψήφιοι στην Α και Β Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και στις εκλογικές Περιφέρειες Σερρών, Πέλλας, Πιερίας και Καστοριάς. Από αυτούς οι τρείς είναι υποψήφιοι με την Νέα Δημοκρατία, πέντε με το ΣΥΡΙΖΑ, δύο με το ΠΑΣΟΚ, ένας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και ένας με το «Ποτάμι».
«Το Ποτάμι είναι η μοναδική παράταξη που προσφέρει την μέθοδο για να αλλάξει η χώρα έτσι όπως θέλει ο λαός. Η μέθοδος δεν είναι οι κομματικές αντιπαραθέσεις, οι οξύτητες ,οι διαμάχες σε ύψιστο βαθμό ούτε οι ιδέες του παρελθόντος και η κομματοκρατία. Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι η δημιουργία ενός αξιόπιστου κράτους με μια αξιόπιστη δημόσια διοίκηση ,την αποφυγή των ακροτήτων και τ η συνεργασία όλων των υγιών στοιχείων απ όλα τα κόμματα όπως θέλει ο λαός» τόνισε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην σύντομη παρέμβασή του ο κ Χρήστος Εμμανουηλίδης.
Ο κ Εμμανουηλίδης ανέφερε ότι αναμειγνύεται για πρώτη φορά στην πολιτική και πρώτη φορά κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης .Τόνισε δε ,ότι με την υποψηφιότητα του στην Α Θεσσαλονίκης και στο Ποτάμι «θέτει τον εαυτό του ως υποκείμενο στο πείραμα της ενασχόλησης με τα κοινά από μη επαγγελματίες πολιτικούς».
«Οι ερασιτέχνες έχτισαν την κιβωτό. Οι επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ Αθ. Εξαδάκτυλος κατά την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών τόνισε ότι «και οι 12 διακρίνονται για το επιστημονικό τους ήθος και την επαγγελματική τους κατάρτιση. Αν τα προηγούμενα χρόνια η χώρα είχε την τύχη να έχει έστω και έναν από τους 12 υποψήφιους στο τιμόνι της Υγείας τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. 
Και το λέμε αυτό διότι απέναντι στους αδαείς ,στους αναιδείς και στους αδιάφορους που διοίκησαν την Υγεία τα προηγούμενα χρόνια εμείς σταθήκαμε πάντοτε με καθαρές κουβέντες ,με ευθυκρισία και με απόλυτη σοβαρότητα .Με τις ίδιες αρετές παρουσιάζουμε τους υποψήφιους βουλευτές -μέλη του συλλόγου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.