Σελίδες

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ( ΜΑΤΙΑ ΓΑΤΑΣ )



Εξαιτίας της Ομίχλης που επικρατεί τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες στην Επαρχία Λαγκαδά επιβάλετε να τοποθετηθούν ειδικοί Ανακλαστήρες για να βλέπει ο οδηγός καλύτερα το οδόστρωμα . Σε περίοδο ομίχλης ούτε τα μεγάλα φώτα βοηθάνε ούτε τα μεσαία ειδικά αν είναι πυκνή όμως οι ανακλαστήρες δείχνουν πως πάει ο δρόμος.  


Ανακλαστήρας οδοστρώματος από αλουμίνιο ο οποίος περιλαμβάνει πείρο στο κάτω μέρος για την στήριξή του στο οδόστρωμα. Οι ανακλαστήρες αυτού του τύπου είναι γνωστοί και με την ονομασία "μάτια γάτας" και αποτελούν μία αποτελεσματική μέθοδο καθοδήγησης των οδηγών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και άσχημων καιρικών συνθηκών.


Με αυτό τον τρόπο αυξάνουμε την οδική ασφάλεια και επιτυγχάνουμε καλύτερο έλεγχο της κυκλοφορίας. Οι ανακλαστήρες αυτοί είναι γνωστοί επίσης και με την ονομασία "μάτια γάτας" (Cat Eyes). Στο εξωτερικό οι ανακλαστήρες είναι γνωστοί με τις ονομασίες road studs ή pavement markers και χρησιμοποιούνται ευρέως και πολλές φορές υποχρεωτικά βάσει της σχετικής νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.