Σελίδες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ - ΡΕΝΤΙΝΑ ΠΡΟΣ ΒΑΪΟΧΩΡΙ.



Η διασταύρωση στον δρόμο Νυμφόπετρα – Βόλβη, η διασταύρωση με κατεύθυνση προς τον Ασκό, και για την είσοδο στον κόμβο Βαγιοχωρίου της Εγνατίας αποτελεί ένα σημείο Κινδύνου Θανάτου. Παρακαλείστε όσοι διέρχεστε το συγκεκριμένο σημείο, να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί.
Φέτος το καλοκαίρι ένας συμπολίτης μας είχε την ατυχία να πέσει στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες σπάσανε, με αποτέλεσμα να πέσει στο χαντάκι που δημιουργήθηκε από τον καθαρισμό των βατσινιών που υπήρχαν πίσω από τις μπάρες . Ο συνάνθρωπος μας δυστυχώς έχασε την ζωή του. Ειδοποιήθηκε επανειλημμένα η αστυνομία να ειδοποιήσει τους οικείους του, η να πράξει τα δέοντα ώστε να απομακρυνθεί το ΙΧ από το χαντάκι, πριν αρχίσουν το πλιάτσικο, οι διάφοροι περαστικοί και οι αθίγγανοι της περιοχής. Μάταια.
Το ΙΧ ήδη λεηλατείται.
Όσο δε για την αποκατάσταση των προστατευτικών μπαρών ούτε κουβέντα, αλλά ούτε και κάποια σήμανση τοποθετήθηκε, ώστε να αποφευχθεί νέο ατύχημα.
Πριν 2 εβδομάδες λόγο έλλειψης φωτισμού (υπάρχουν κολώνες σε όλη την διασταύρωση) αλλά και έλλειψη σήμανσης , μιας και οι προστατευτικές μπάρες δεν είχαν αποκατασταθεί , έπεσε στο ίδιο σημείο ένα λευκό φορτηγάκι, το οποίο ευτυχώς έχει απομακρυνθεί.
Πλην όμως οι προστατευτικές μπάρες παραμένουν κατεστραμμένες.
Αναρωτιέται κανείς πόσοι ακόμα συνάνθρωποι μας θα πρέπει να τραυματιστούν, να σκοτωθούν, να καταστρέψουν τις περιουσίες τους, επειδή κανείς δεν φροντίζει, να ανάψουν επιτέλους αυτές οι λάμπες, και να αποκατασταθούν οι μπάρες?
Ο Υπεραντιδήμαρχος ο οποίος κατοικεί στην Νυμφόπετρα περνάει τακτικά από κει, γιατί δεν φροντίζει αν δεν είναι στις αρμοδιότητες του, να ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία, επειδή δεν είναι μέσα στο χωριό του?
Μήπως να προχωρήσουμε σε μηνύσεις , μπας και κουνηθείτε?

http://volvipress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.