Σελίδες

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαγκαδάς, 5/11/2014
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5/11/14 προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λαγκαδά με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Καραγιάννη, κατόπιν αιτήματος του Γραμματείας της Οργάνωσης.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Λαγκαδά αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Οργάνωσης Μελών σ. Ξενόπουλο Χρήστο, από τα μέλη της γραμματείας σ. Δαβλάρα Γιώργο και Γκιουλέκα Σάκη και από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σ. Αμπατζά Κώστα, είχε την ευκαιρία πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα της συνάντησης γνωριμίας με το νέο Δήμαρχο, να θέσει στο τραπέζι και ζητήματα ουσίας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν ζητήματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των ενδιαφερόντων της Οργάνωσής μας, όπως το θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα και αφορά τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τα ευρήματα που αναμένονται από τους προβλεπόμενους διαχειριστικούς ελέγχους καθώς και περιβαλλοντικά ζητήματα τοπικής και διατοπικής σημασίας (ΧΥΤΑ, Κορώνεια, προστασία των δασών). Επιπλέον υπήρξε αναφορά στο επίμαχο ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών καθώς και στο θέμα της ασφάλειας των κατοίκων, με αιχμή την επιχειρούμενη αναδιάρθρωση των Α.Τ της περιοχής μας, ενώ θίχτηκε ακροθιγώς και το μεγάλο θέμα  της διέλευσης από τα όρια του δήμου μας του αγωγού φυσικού αερίου Τ.Α.Ρ., με την επισήμανση να βρισκόμαστε σαν τοπική κοινωνία σε ετοιμότητα ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστοι αιφνιδιασμοί.

Όλα τα ανωτέρω ετέθησαν και συζητήθηκαν μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης αναφορικά με τα θεσμικά όρια της κάθε πλευράς και συμφωνήθηκε να υπάρχει στο μέλλον τακτική επικοινωνία και ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν το δήμο μας και άρα την τοπική κοινωνία, με γνώμονα πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ Λαγκαδά την θετική του παρέμβαση είτε σε θεσμικό είτε σε κινηματικό επίπεδο, προς την κατεύθυνση επίλυσης προβλημάτων που αφορούν τους συμπολίτες μας.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Λαγκαδά εκφράζει  την ευαρέσκεια της για την θετική αντιμετώπιση από την πλευρά του Δημάρχου του αιτήματός της για τακτική επικοινωνία και θεσμική ενημέρωση και κάνει γνωστό στους συνδημότες μας ότι θα παρακολουθεί στενά τα δημοτικά πράγματα με σκοπό να υπερασπίζεται πάντα το συμφέρον του τόπου και της τοπικής κοινωνίας και σήμερα από θέση Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και στο άμεσο μέλλον με τη βούληση του κυρίαρχου ελληνικού λαού από θέση Συμπολίτευσης.

Για την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λαγκαδά
Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.