Σελίδες

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

3.075.000. ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΚ - ΠΟΤ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ... ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ.....



Παρατράγουδα και κουτσομπολιά απο το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο που παρακολουθησε κόσμος και κοσμάκης με αποκορύφωμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μπει  ένας πολίτης της επαρχίας Λαγκαδά υπο την επήρεια αλκοόλ  βάζοντας μέσα στην μπλούζα  ένα γυάλινο κουπάκι με γιαούρτι ….

Στην πορεία έβριζε την παράταξη του πρώην δημάρχου με αποτέλεσμα να πει ο πρόεδρος να το ηρεμήσουν με αποτέλεσμα οταν τον πλησίασαν έπεσε το κουπάκι με το γιαούρτι κάτω στο πάτωμα και δεν πρόλαβε να το πετάξει χαρη στην ψύχραιμη αντιμετώπιση του Αργύρη Καπερωνη δημοτικού υπαλλήλου και πολιτών ..

Σε όλη την διάρκεια του απολογισμού και ελλείμματος ο κόσμος ειχε μείνει με ανοιχτό το στόμα με επιφωνήματα ααα»” και οοο»”  μόλις άκουσε για το μεγάλο ταμειακό έλλειμμα των τριών εκατομμυρίων ευρώ και τέσσερα εκατομμυρίων ευρώ σε ΔΕΗ και προμηθευτές σύνολο 7 εκατομμύρια ευρώ  και από σήμερα μπήκε στην διαδικασία να ψάχνει να βρει έναν Παπαδόπουλο που έχει πάρει 800.000.00 ευρώ και δεν ξέρουν ποιος είναι απο τους χιλιάδες Παπαδοπουλους στην Ελλάδα ….

Τρισδιάστατο το έλλειμμα στην ΔΕΥΑ Λαγκαδά αποκαλύφθηκε στο δημοτικό συμβούλιο μπροστά σε πολίτες της επαρχίας Λαγκαδά και στέλνοντας την επιχείρηση σε οικονομικό  εισαγγελέα και υπηρεσίες του κράτους για να βρουν το μεγάλο έλλειμμα που πρώτη φορά αποκαλύφθηκε στα χρονικά για τον Λαγκαδά …..
Τoσο καιρό ακούγαμε για συγκαλύψεις και πολλά άλλα μέχρι την χτεσινή ήμερα που ο νέος πρόεδρος κάνοντας σωστά την δουλειά του αποκάλυψε το υπέρογκο έλλειμμα των 3 εκατομμυρίων ευρώ που καταχραστηκαν στην ΔΕΥΑ Λαγκαδά ……
Μέχρι το χεράκι τους το έβαλαν στο απαγορευμένο ποσό για την αποχέτευση του Λαγκαδά που εκει δεν μπορούσαν να το βάλουν οι υπεύθυνοι και μόνο ο πρόεδρος που ρίχνει το μπαλάκι στους ταμίες ….
Απαράδεκτο από τον αντιπρόεδρο τής ΔΕΥΑ Λαγκαδά Παντελή ΑΙΒΑΤΖΙΔΗ να μην ξέρει για όλα αυτά πάρα μόνο το ονομα της σερβιτόρα ς από το κάτω καφέ από την ΔΕΥΑ ……

http://citylagadas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.