Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ




Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Βαλεργάκη.
Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Βαλεργάκη επισκέφθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης. Στην συνάντηση ο κ. Καραγιάννης επανήρθε σε παλαιότερη πρόταση του (από το 2005) προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την κατασκευή νέου Ειρηνοδικείου στον Λαγκαδά σε οικόπεδο που θα παραχωρήσει ο Δήμος. Τόνισε δε τις τραγικές σημερινές συνθήκες λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Λαγκαδά.
Παράλληλα, συζητήθηκε και το σοβαρό πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί στον Σοχό από το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου τον Ιανουάριο του 2013. Προτάθηκε η άμεση επαναλειτουργία του Ειρηνοδικείου και η στέγαση του σε χώρο του πρώην Δημαρχείου Σοχού.
Ο κ.Βαλεργάκης επεσήμανε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στηρίζει και τα δύο αιτήματα, συμφώνησε δε να θέσουν τα δύο αυτά σοβαρά ζητήματα τα οποία αφορούν την απονομή δικαιοσύνης, αλλά και την ποιότητα ζωής του Δήμου Λαγκαδά, στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου Χαράλαμπο στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης.
Ο κ. Καραγιάννης αναφερόμενος στην συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΔΣΘ και τα αιτήματα που έθεσε τόνισε:
«Η κατασκευή νέου Ειρηνοδικείου στον Λαγκαδά και η επαναλειτουργία του Ειρηνοδικείου Σοχού αποτελούν κινήσεις στρατηγικής σημασίας για την νέα διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά. Η βελτίωση των υπαρχόντων υπηρεσιών, η διεκδίκηση νέων και η επαναλειτουργία όσων έχουν σταματήσει, πέρα από ποιότητα ζωής, αποτελεί την μοναδική οδό προς την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του δήμου μας».

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.