Σελίδες

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΣΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ ΜΙΛΗΣΕ Ο Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ



«Δεν μας χωρίσουν ούτε τα κόμματα ούτε τα χρώματα, βάλαμε στην άκρη όλα αυτά που μας διαιρούσαν στο παρελθόν και θέσαμε τις βάσεις για την πρόοδο του δήμου.
Ξεκινήσαμε τον αγώνα για την ανάπτυξη του δήμου Λαγκαδά. Για την ανάπτυξη του τόπου μας» επεσήμανε στην προεκλογική του ομιλία στην Άσσηρο ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης.

«Η προσπάθεια αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Παρολά αυτά δεν δειλιάσαμε και δεν λιποψυχήσαμε» τόνισε με έμφαση. «Ως νέα διοίκηση παραλάβαμε ένα έλλειμμα που έφτιανε τα 22 εκατομμύρια ευρώ και με σκληρή δουλειά πετύχαμε να το μηδενίσουμε, χωρίς να πάρουμε ούτε ένα ευρώ δάνειο» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο έργο που υλοποίησε η δημοτική αρχή στη Δημοτική Ενότητα της Ασσήρου, επεσήμανε ότι χάρη στις παρεμβάσεις του δήμου Λαγκαδά ολοκληρώθηκαν και δόθηκαν στην κυκλοφορία οι συνδεδεμένοι με την Εγνατία Οδό ανισόπεδοι κόμβοι Ασσήρου και Λαχανά, εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο Ε.Σ.Π.Α. το έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων της Ασσήρου, ενώ έχει  υποβληθεί και αναμένεται η ένταξή στο ΕΣΠΑ του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού σχολείου Κριθιάς και του Γυμνασίου Λαγκαδικίων προϋπολογισμού 400.000 ευρώ

Υπογράμμισε την άμεση ενεργοποίηση του δήμου Λαγκαδά, για την άμεση λήψη μέτρων ορθής λειτουργίας του ΧΥΤΑ, και τη συγκρότηση της επιτροπής κοινωνικού ελέγχου.
Η Επιτροπή Κοινωνικού Ελέγχου του ΧΥΤΑ αντέδρασε άμεσα και έστειλε έγγραφο με τις παρατηρήσεις της στις αρμόδιες αρχές και αναμένουμε την επιβολή προστίμων

Σημείωσε με έμφαση ότι διατηρήθηκαν υπηρεσίες του δήμου στην Άσσηρο, καθώς είναι έδρα δύο αντιδημαρχιών και τμήματος της οικονομικής υπηρεσίας.


Ανέφερε, ότι καθαρίστηκαν τα ρέματα της Άσσηρου, έγιναν βελτιώσεις στο γήπεδο της Κριθιάς και κατέληξε ότι αυτή την τριετία ο δήμος Λαγκαδά στάθηκε δίπλα σε όλες τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Ίδρυσε νέα κοινωνικές δομές, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Ιατρείο.

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.