Σελίδες

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ !!! ΗΓΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ !!!








Ο Γιάννης Καραγιάννης και η Δημοτική Συνεργασια παραγματοποίησαν τα Εγκαίνια του Εκλόγικού Κέντρου στην Οδό Λουτρών στο κέντρο του Λαγκαδά παρουσία τουλάχιστον 1000 ατόμων . 

Όλοι οι δρόμοι περριμετρικά του εκλογικού και όλα τα καφέ ήταν γεμάτα με κόσμο που έβλεπε και άκουγε την ομιλία του κ. Καραγιάννη . Παρόλο τις άσχημες καιρικές συνθήκες όπου σε κάποια σημεία της Επαρχίας έβρεχε και αυτό αποτέλεσε πρόβλημα για τον κόσμο , αλλά και διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή το πρωϊ , ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών στην Εκδήλωση. 

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης όπου ευχήθηκε καλή εκλογική πορεία και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο 
υπ. Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Καραγιάννης όπου μίλησε για το πρόγραμμα του και για το τι θα κάνει από την 1η Σεπτεμβρίου ( αναλυτικό άρθρο θα έχουμε αύριο ) στην πορεία ανέφερε ονομαστικά όλους τους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους .

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών η υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος κ. Σταμούλα Οικονομίδου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Ταχματζίδης Ιωάννης  ο πρόεδρος του Κεραυνού Κολχικού κ. Κορδάς Γεώργιος ο πρόεδρος του Αστέρα Ανάληψης 
κ. Σταύρος Αλεξανδρίδης ο γνωστός παρουσιαστής κ. Στάθης Γεωργιάδης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.