Σελίδες

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ για το εκλογικό αποτέλεσμα



Ευχαριστώ τους φίλους και τις φίλες που πίστεψαν στην μεγάλη ιδέα μας,ψήφισαν και στήριξαν το ΑΚΚΕΛ !!!! Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου τους αγωνιστές που με την σφεντόνα τα έβαλαν με τα υπέρ όπλα του συστήματος !!!! Ευχαριστώ τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας για τον Τιτάνιο αγώνα τους !!!! 


Το ΑΚΚΕΛ ένα κόμμα μόλις 2 μηνών, χωρίς χρήματα, χωρίς επαφές, έφερε χθες ένα ποσοστό 0,6%, εμένα προσωπικά δεν με ευχαριστεί αντίθετα με λυπεί το γεγονός ότι ο πρωτογενής τομέας για ακόμη μια φορά θα είναι έρμαιο χωρίς καμιά εκπροσώπηση. Το 0,6% δεν παύει να εκπροσωπεί κάποιες χιλιάδες συνειδητους ψηφοφόρους που αγωνίστηκαν για την επιβίωση τους, το μέλλον των παιδιών τους και το αύριο της χώρας μας. 

Η πορεία του ΑΚΚΕΛ καθώς και ο ίδιος ο πρόεδρος θα κριθούν σε δημόσια διαβούλευση. Ο Αγώνας ο δικός μας δεν σταματάει ποτέ γιατί δεν είναι αγώνας για πολιτικές καρέκλες,είναι αγώνας για την επιβίωση.....Πίστεψα ότι ο κοιμώμενος γίγαντας του πρωτογενούς τομέα ήρθε η ώρα να ξυπνήσει, ίσος να ήταν βιαστικό το συμπέρασμα. Φίλες και φίλοι την τελική απόφαση για το τι θα πράξουμε θα την πάρετε όλοι εσείς που μαζί φτιάξαμε το Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα.Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.