Σελίδες

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Τ.Υ. ΛΑΓΚΑΔΑ , ΑΣΤΡΑΠΗ .

Η νεροφαγιά στην Άσσηρο διακρίνεται εύκολα η επικυνδηνότητα του οδοστρώματος

Δελτίο Τύπου από κ. Ιωάννη Κούτλα ( Τζών Πλανητάρχης ) 

Κύριε Αντιδήμαρχε κ. Τουλουμπίδη χθές διαβάζοντας στο χωριό μου την Άσσηρο σε μια εφημερίδα τοπική , σας είδα να ποζάρετε και να ευχαριστείτε τους συνδημότες σας που σας ψήφισαν. Και να νιώθετε υπερήφανος για την τόσο άψογη οργάνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας που πετύχατε, εσείς προσωπικά και σας θαύμασα κι εγώ. 

Επίσης και για την άψογη λειτουργία της, σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Άραγε κ. Αντιδήμαρχε, αν δεν ήσασταν εσείς, ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ, και ήταν κανένας άλλος, σίγουρα θα περνούσε καμμιά εικοσαετία!! Μπράβο σας Κύριε Αντιδήμαρχε που σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια καταφέρατε να οργανώσετε την ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ!!! Ειλικρινά κύριε αντιδήμαρχε, θυμάμαι όταν αναλάβαμε τα καθήκοντα μας, το 2011 και το μήνα Φεβρουάριο, γύρω στις 15 του μηνός, σας κάλεσα μαζί με την κ. Βέλιου και ανταπο- κριθήκατε αμέσως και ήλθατε στο χωριό. 

Θυμάμαι πολύ καλά κ. αντιδήμαρχε, σας κάλεσα για μια νεροφαγιά εκει στην γέφυρα κοντά στο Φαρμακείο της Μαρ. Αντωνακάκη. 

Και θυμάμαι πάλι πολύ καλά και οι δυο σας το κρίνατε ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και συγκεκριμένα μου είπατε να βάλω και κώνους για να μη περάσει κανένα βαρύ όχημα και πέσει, όπως και έβαλα τους κώνους. Από τότε κύριε αντιδήμαρχε, πέρασαν τρισήμιση χρόνια και 
ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά, αυτή είναι η οργάνωση που κάνατε και η άψογη λειτουργία ώστε ένα υποτυπώδες έργο δηλαδή ένα μερεμέτι όπως λέμε στη γλώσσα μας, να μη μπορείτε να κάνετε σε τέσσερα χρόνια? 

Θυμάμαι κ. Αντιδήμαρχε, όταν έκανα μειωτές ταχυτήτων με τσιμεντάκια (σαμαράκια) με κυνηγούσατε για να με πάτε στο Αυτόφωρο, εσείς προσωπικά και ο κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ισχυριζόμε- νοι και οι δυο σας ,ότι έκανα παρανομία πολεοδομική και σας ενόχλησαν Δημότες τηλεφωνικά, αλλά ποτέ δεν τολμή-σατε να τους μαρτυρήσετε ποιοι ήταν, ποια βαρειά ονόματα του συνδυασμού σας. Κύριε Αντιδήμαρχε, σας πληροφορώ λοιπόν, για να το ξέρετε καλά, ότι αυτοι οι μειωταί ταχυτή-των ΠΟΤΕ δεν έγιναν και μάλλον δεν θα γίνουν. 

 Κύριε Αντιδήμαρχε, τολμάτε να μιλάτε εσείς για νομιμότητα την στιγμή που σας έχω καταθέσει εγώ προσωπικά τόσες καταγγελίες για παραβάσεις πολεοδομικές και καταπατήσεις π.χ. του κ.Η.Σ. και τον καλύπτετε, με αποτέλεσμα να δέχομαι εγώ απειλές και να δεχθώ ακόμη και ξυλοδαρμούς από τους συγγενείς του και να με στέλνουν και σήμερα ακόμη χαιρετίσματα ότι έρχονται δύσκολες μέρες για μένα!!! Πάντως κ. Αντιδήμαρχε κάποια ώρα πρέπει να σοβαρευτείτε. Εγώ δεν φοβάμαι τις απειλές γιατί φροντίζω για το καλό του τόπου μου. ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Yπ. Τοπικός Σύμβουλος Τοπ. Κοινότητας Ασσήρου κ. Ιωάννης Κούτλας ( Τζών Πλανητάρχης )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.