Σελίδες

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!



Ελευθερίου Αλ. Απόστολος
Γεννήθηκα στις 8 Αυγούστου του 1981 στην Θεσσαλονίκη , είμαι υιός του Αλέξανδρου Ελευθερίου ( Θρακιώτικης καταγωγής – Ρύζια Κιλκίς ) και της Χάιδω Καραγκιόζη ( Μικρασιάτικης καταγωγής – Νικομηδινό Θεσσαλονίκης ) .

Σπούδασα Μηχανικός και Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων Οχημάτων , απέκτησα την πρώτη εργασιακή μου εμπειρία στο υπηρεσιακό συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών εφαρμογών Βορείου Ελλάδος σε ηλικία μόλις 18 ετών . Από το 2000 έως το 2005 εργάστηκα ως Τεχνίτης Μηχανικός Αυτοκινήτων Οχημάτων στην Opel MOTORSTAR - Θεσσαλονίκη Motors Α.Ε. του ομίλου Γκιγκιλίνη . 

Από το 2005 έως και σήμερα δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στον τομέα των Ασφαλιστικών Υπηρεσίων έχοντας Πρακτορείο Ασφαλειών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επί της οδού Ερατούς 7 . Παράλληλα από το 2009 έως και σήμερα εργάζομαι ως μημανοτεχνίτης στα ΕΛΠΕ .
Είμαι Περιφερειακός Σύμβουλος στο ΠΣΕΕΠ και Εκπρόσωπος εργαζομένων των ΕΛ.ΠΕ. στο Ε.Κ.Θ. , Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος και από το 2010 έως το 2012 διετέλεσα αναπληρωτής ταμίας στην 
Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας .

Είμαι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του 
Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας .
Επιπλέον είμαι μέλος στον σύλλογο Μικρασιατών Νικομήδειας « Οι Κιζδερβενιώτες » , στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ « ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ » .

Μιλώ άριστα Αγγλικά και κατέχω δίπλωμα εφαρμοσμένης πληροφορικής
Ως υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος για πρώτη φορά συμμετέχω σε περιφερειακές εκλογές με το συνδιασμό Αλληλεγγύη που ηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας 
για μία σύγχρονη και αληθινή Μακεδονία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.