Σελίδες

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ & Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟ Δ. ΒΟΛΒΗΣ




Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στο Μελισσουργόκαι να συνομιλήσουν με πλήθος κόσμου τονίζοντας την αξία της αναβίωσης των τοπικών παραδοσιακών εθίμων είχαν οι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ν. Θεσσαλονίκης κ. Πατουλίδου Βούλα & ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ν. Θεσσαλονίκης κ. Ελευθερίου Απόστολος κάτοικος Νικομηδινού όπου κατεβαίνουν με τον συνδυασμό " Αλληλεγγύη " του κ. Τζιτζικώστα.   

Στο Μελισσουργό όπου μαζί με το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιείται και το παραδοσιακό Κουρμπάνι όπου στη χάρη του Αγίου Γεωργίου οι κάτοικοι του χωριού πραγματοποιούν παραδοσιακό γεύμα και προσεύχονται στη χάρη του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όπως προαναφέραμε η κ. Βούλα Πατουλίδου , 
υπ. αντιπεριφερειαρχής Ν. Θεσσαλονίκης και ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Ν. Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Ελευθερίου με τον συνδυασμό " Αλληλεγγύη "  του κ. Τζιτζικώστα. Ο Δημαρχος Βόλβης κ. Λιάμας Διαμαντής αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νανάκος Γεώργιος με υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους .  , οι αντιδήμαρχοι κ. Ιορδανίδης Λάκης , κ. Μπουρλης Γεώργιος , και η κ. Μαρία Χατζή Τζιβελέκη , όπως και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μελισσουργού κ. Κοτσάμπεουκ Αθανάσιος . 

www.fonimakedonias.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.