Σελίδες

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΕΤΗ... ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ... ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ...(vid)




Μεγάλη οικολογική και πολιτιστική καταστροφή στο ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΜΠΑΡΕΤΗ στον Λαγκαδά !!! ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΓΙΝΕ 17/3/2014 ……. Να λοιπόν που εν όψει των εκλογών το θέμα του στρατοπέδου Μπαρέτη, επανήλθε στη επικαιρότητα, με ένα μεγάλο και ωραίο και σωστό άρθρο του κ. Τρύφωνα Τσοπάνη …… 

Μετά την τρίχρονη ανάρτηση του πανό «επιτέλους δικό μας», κάποιοι το αξιοποίησαν με τον κατάλληλο τρόπο, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες και το βίντεο που τράβηξαν οι συνεργάτες μας , για την μεγάλη οικολογική καταστροφή που συντελείτε εκεί μέσα στο στρατόπεδο …… Εμείς το θέμα το παρακολουθούσαμε καιρό , και έτσι την κατάλληλη στιγμή σας παρουσιάζουμε το ρεπορτάζ μας ….. 

Οι πολίτικοι ηγεμόνες του τόπου μας όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και βίντεο , φρόντισαν να κάνουν μεγάλες λακκούβες και να θάβουν ότι λόγιο απόβλητο υπάρχει , ψηφίζοντας συγχρόνως θέματα για αποκομιδή μπάζων !!! Που θα πάνε αυτά τα λεφτά ένας Θεός ξέρει άραγε αφού τα θάβουν μέσα στην γη !!! Δείτε τα μεγάλα σκαψίματα και το θάψιμο μπάζων από , ΛΆΣΤΙΧΑ , ΑΜΙΑΝΤΟΛΑΜΑΡΙΝΕΣ, ΚΕΡΑΜΊΔΙΑ, ΣΑΚΟΥΛΈΣ , ΚΛΑΔΙΆ , ΔΈΝΤΡΑ, ΖΆΝΤΕΣ και πολλά άλλα καρκινογόνα σκουπίδια που τα θάβουν σε μεγάλες τρύπες που ανοίγει ο εκσκαφέας του Δήμου Λαγκαδά μέσα στο στρατόπεδο !!! 

Στην συνέχεια το προεκλογικό στρατόπεδο του δήμαρχου Λαγκαδά έχουν κόψει και αρχαία δέντρα γιατί τα δέντρα όπως βλέπετε στο βίντεο και στις φώτο , στο στρατόπεδο και απέναντι από το στρατόπεδο θεωρούνται λόγο μεγάλης παλαιότητας ΑΡΧΑΊΟ ΔΑΣΌΣ …… 

Την ολιγωρία των Αρχών εκμεταλλεύονται και την εξουσία , ασυνείδητοι δημοτικοί άρχοντες που εισβάλλουν στο στρατόπεδο και κάνουν ότι θέλουν στα δέντρα του στρατοπέδου , και κόβουν τις αιωνόβια πεύκα προξενώντας μεγάλες καταστροφές» και θάβουν τις ρίζες στις μεγάλες τρύπες που άνοιξαν ….. Αυτό εάν δεν είναι οικολογική καταστροφή , τότε ποια είναι ??? Παρατηρήστε εικόνες και βίντεο και θα καταλάβετε τι είδαν τα μάτια μας και μας άφησαν σύξυλους !!!





http://citylagadas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.