Σελίδες

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ & ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ



Οι ηχηρές κουβέντες δεν ήταν ποτέ αγαπημένη μου συνήθεια. Στις Δημοτικές Εκλογές που είναι «προ των Πυλών», οι άνθρωποι που θα εκλεγούν είναι κοινή υπόθεση και ευθύνη όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να μείνει αδρανής, αδιάφορος και σιωπηλός. Επειδή πίστευα και πιστεύω πως η αληθινή αντιπαράθεση είναι ανάμεσα στην αποχή και στη συμμετοχή, ανάμεσα στην αδιαφορία και στο πνεύμα ανθρωπιάς και επειδή δεν ήμουν ποτέ της γενικότητας «όλοι είναι ίδιοι», αποφάσισα να συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του Γιάννη Καραγιάννη, «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ.

Συμμετέχω, επειδή το άνοιγμα στην κοινωνία, μέσα από ανοιχτές διαδικασίες διαβούλευσης, αποτελεί έναν από τους βασικούς ιδρυτικούς πυλώνες της παράταξης. Συμμετέχω, επειδή πιστεύω πως τα παιδιά μας αλλά και εμείς μπορούμε να ελπίζουμε σ’ έναν Δήμο που μας αξίζει, πέρα από μικροπολιτικές και συμφέροντα. Συμμετέχω, επειδή πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι ανταποδοτική. Δεν είναι βιοποριστική διέξοδος. Είναι συμμετοχή και ενσυνείδητη προσφορά στην τοπική κοινωνία. Συμμετέχω, επειδή πιστεύω ότι ο καθένας από μας ζητάει απλά πράγματα και εφικτές λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα της πόλης και του χωριού του.
Συμμετέχω, επειδή θεωρώ ότι η οικονομική διαφάνεια δεν είναι «προαιρετική», οι άμεσες λύσεις είναι επιτακτικές και δεν θα πρέπει να τις θυμόμαστε λίγο πριν τις εκλογές. Επειδή οι αξίες καταγράφονται, όταν δεν ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε, και επειδή καλημερίζω τον συνδημότη μου, κοιτώντας τον στα μάτια (χρόνια τώρα και όχι μόνο προεκλογικά), ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1965 στο Λαγκαδά όπου και κατοικώ μόνιμα όλα αυτά τα χρόνια. Αποφοίτησα από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης καθώς και απ’ το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Ασκώ το επάγγελμα της δασκάλας εδώ και 24 χρόνια, εκ των οποίων τα 18 (έως και σήμερα) στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής – Λαγκαδά. Εκλέχτηκα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών όλης της Περιφέρειας Λαγκαδά κατά το σχολικό έτος 2007-2008. Εκλεγόμουν επί 4 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά. Ως ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδά από το 1998, διετέλεσα ταμίας του κατά τη διετία 2004- 2005. Συμμετείχα επί δύο χρόνια στην οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέματα που αφορούσαν στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά. Είμαι παντρεμένη με τον Στέλιο Καραμανώλη, ελεύθερο επαγγελματία, και έχουμε δύο κόρες, την Αναστασία, φοιτήτρια Νομικής, και τη Ζωή,μαθήτρια Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.