Σελίδες

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ»



Δεκαεννιά χιλιάδες ευρώ θα στοιχίσει η συμμετοχή του δήμου Λαγκαδά στην «Πράσινη Εβδομάδα», μία διεθνής έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από 17/1 - 26/1 στο Βερολίνο και στην οποία ο δήμος μας θα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Μέσω της έκθεσης αυτής ο Δήμος Λαγκαδά επιδιώκει να προωθήσει στη γερμανική αγορά προϊόντα όπως το τσίπουρο και τα κρασιά, αλλά και τα υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα του τόπου (όπως το παραδοσιακό γιαούρτι και το κασέρι Σοχού). "Θα συμμετέχουμε για τρίτη συνεχή χρονιά στην "Πράσινη Εβδομάδα". Οι προηγούμενες συμμετοχές μας ήταν τόσο επιτυχείς που κινητοποιήθηκε και το ελληνικό υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης ώστε να συμμετέχει επίσημα στη διοργάνωση" σχολιάζει ο κ. Αναστασιάδης. Ετσι, εκτός από την μοναδική ελληνική συμμετοχή, αυτή του δήμου Λαγκαδά, φέτος θα υπάρχει ένα ακόμη ελληνικό περίπτερο, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Ο προϋπολογισμός της συμμετοχής του δήμου στην έκθεση είναι 19.000 με ΦΠΑ και περιλαμβάνει τη μίσθωση και κατασκευή του περιπτέρου και την εκτύπωση εντύπων, ενώ δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς και διαμονής των μελών της αντιπροσωπείας του δήμου. Η συμμετοχή του δήμου στην έκθεση και η ψήφιση της σχετικής πίστωσης εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο με πλειοψηφία. Καταψήφισαν οι Κομμάτας, Στόιος, Γεωργουδάκης, Ταχματζίδης, Χαριτωνίδης, Γραικού και Τσαγκαλίδης, ενώ «παρών» δήλωσε ο κ. Μήττας.

www.lagadas.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.