Σελίδες

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

TH ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ... ΖΗΛΕΨΑ...ΑΠΑΝΤΑ Ο 24 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 77 ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ...


Προφυλακιστέος κρίθηκε με κοινή απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή, στους οποίους παραπέμφθηκε, ο 24χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε μια 77χρονη γυναίκα στην Περαία Θεσσαλονίκης, αφού προσπάθησε πρώτα να τη ληστέψει, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ληστεία και οπλοκατοχή.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, ζητώ συγγνώμη»

Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τον άδικο θάνατο της γυναίκας, ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι τοξικοεξαρτημένος και εργαζόταν περιστασιακά ως σερβιτόρος, δήλωσε πως δε θυμάται τίποτα από το μοιραίο βράδυ, καθώς επιτέθηκε στο θύμα ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, σύμφωνα με δικαστικές πηγές , ο κατηγορούμενος δήλωσε πως αγαπούσε πολύ την 77χρονη γυναίκα, καθώς αυτή τον φρόντιζε και πολλές φορές μάλιστα του έδινε και χαρτζιλίκι αλλά ζήλεψε όταν η ηλικιωμένη του είπε ότι έχει σχέση με κάποιον κοντά στην ηλικία της... Ο 24χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζητά τη συγχώρεση της οικογένειας του θύματος, αλλά και της δικής του, που δεν παρευρέθηκε σήμερα μαζί του στο δικαστήριο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, ο 24χρονος, πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης, που βρίσκεται στην ίδια οικοδομή με το δικό του, το βράδυ του Σαββάτου, και αφού αυτή τον άφησε να περάσει, της ζήτησε χρήματα για τη δόση του. Η γυναίκα αρνήθηκε να του τα δώσει, την έπιασε από το λαιμό και την τραυμάτισε θανάσιμα, πιθανότατα, με μαχαίρι που είχε μαζί του.

Τη νεκρή γυναίκα βγήκαν οι γείτονές της, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ο 24χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.