Σελίδες

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αρνήθηκε να κόψει εισιτήριο στην 83η ΔΕΘ





Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής από τον βουλευτή Αττικής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλλα.

Ο βουλευτής εξηγεί στην επιστολή του πως του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο με τον ίδιο να αρνείται και να αποχωρεί διαμαρτυρόμενος κάνοντας λόγο για προσβλητική συμπεριφορά.

Όπως εξηγεί ο κ. Καβαδέλλας του στάλθηκε πρόσκληση από την ΔΕΘ ώστε να παραστεί στην ομιλία του Αλ. Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ, επειδή όμως δεν μπορούσε να παρευρέθη θέλησε να πάει στην ΔΕΘ τέσσερις μέρες αργότερα.

"Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον. Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός  πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως τζαμπατζήδων" αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

" Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή  και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική ,υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση  των συναρμόδιων Υπουργών" προσθέτει.

" Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία.0Προσήλθα για να τιμήσω αφ' ενός την Θεσσαλονίκη και αφ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες. Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο" καταλήγει στην επιστολή του προς τον κ. Βούτση ζητώντας του να τον ενημερώσει για τις ενέργειες που θα πράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.