Σελίδες

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Τελετή λήξης του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου Ενηλίκων Δήμου Λαγκαδά















Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου η τελετή λήξης του  Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου Ενηλίκων Δήμου Λαγκαδά για το 2018,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά.

Το  Ανοιχτό Πανεπιστήμιο είναι μια ελεύθερη, ανοιχτή δομή εκπαίδευσης, το περιεχόμενο της οποίας συνδιαμορφώνεται με τους ενδιαφερομένους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες αλλά και τα χαρακτηριστικά της τοπικής μας κοινωνίας. 

Ο Δήμος Λαγκαδά θα συνεχίσει να επενδύει  σταθερά στην επιμόρφωση και τη δωρεάν εκπαίδευση των Δημοτών μέσα από τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων ανοιχτών Δημοτικών εκπαιδευτικών δράσεων.

Καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος που υλοποιήθηκε από το Δήμο Λαγκαδά, δίδαξαν διακεκριμένοι εισηγητές, καθηγητές της Τριτοβάθμιας  Εκπαίδευσης και ειδικοί επιστήμονες, αναπτύσσοντας θέματα υγείας και ποιότητας ζωής του Δημότη στον 21ο αιώνα, που αποτέλεσε και τον γενικό τίτλο της δράσης.

Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα ήταν δωρεάν για τους συμμετέχοντες και για τρίτη συνεχή φορά εκτός από τα μαθήματα στον Λαγκαδά πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, σε Άσσηρο, Ξυλόπολη, Όσσα, Σοχό, Άγιο Βασίλειο και Ζαγκλιβέρι.

Στον χαιρετισμό του, ο υπεύθυνος του προγράμματος Εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Κουτλιάνος, ευχαρίστησε όλους τους  συμμετέχοντες για τη θερμή τους ανταπόκριση και την ενεργό συμμετοχή  τους στο Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο. Συνολικά 232 Δημότες και από  τις 7 Δημοτικές Ενότητες παρακολούθησαν τις 22 διαλέξεις της δράσης.  

Ακολούθησε η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης στους συνδημότες μας που συμμετείχαν στις εργασίες του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, καθώς και ένας τόμος με τις ομιλίες των διαλέξεων που πραγματοποιήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.