Σελίδες

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ανάμεσα Ν. Μάδυτο και Κοκκαλού βρέθηκε ακέφαλο πτώμα άνδρα. Οι πρώτες πληροφορίες





Σοκ και έκπληξη έχει προκαλέσει στις αρχές αλλά και στην τοπική κοινωνία, ο εντοπισμός ακέφαλου πτώματος που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (10/3/2018) σε περιοχή ανάμεσα στους οικισμούς Νέας Μαδύτου και Κοκκαλούς του Δήμου Βόλβης.

Σύμφωνα με τις πρώτες (πάντα ανεπίσημες πληροφορίες), το πτώμα εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής που περνούσε από εκεί λίγο μετά το μεσημέρι (Σάββατο 10 Μαρτίου 2018) για κτηνοτροφικές εργασίες του.
Το σημείο του περισττατικού βρίσκεται καοντά στην πρώην ασβεστοποιεία της Νέας Μαδύτου, κάτω από την παλιά Εθνική οδό Θεσ/νίκης - Καβάλας και περίπου 300 μέτρα προς την κατεύθυνση Κοκκαλούς - Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης.
Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άνδρα δυσχεραίνει ιδιαίτερα το έργο της ιατροδικαστικής έρευνας για την ταυτοποίηση του πτώματος, τόσο λόγω της προχωρημένης σήψης, όσο και εξαιτίας της απουσίας του κεφαλιού, το οποίο αποτελεί πάντοτε βασική πηγή πληροφοριών για τους ιατροδικαστές.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες (κυρίως στα χαρτιά που υπήρχαν στο πτώμα, κτλ...) πρόκειται για αλλοδαπό, πιθανότατα Βρετανό ορνιθολόγο, ο οποίος βρίσκοταν στο σημείο εκείνο για παρατήρηση πτηνών. Το γεγονός αυτό ενισχύεται και από το ότι σε πολύ κοντινή απόσταση από την σορό βρέθηκαν κυάλια.
Από έγκυρες πηγές που βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος πληροφορηθήκαμε πως: «το μόνο σίγουρο με το πτώμα αυτό είναι ότι βρίσκονταν στο σημείο εκείνο για αρκετούς μήνες» ενώ μας διευκρίνησαν ότι μόνο μετά από τις ιατροδικαστικές έρευνες θα υπάρξουν οριστικές απαντήσεις.

apkf

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό που προκαλεί λύπη και αναμφίβολα πολλά ερωτηματικά...
«Να φανταστείτε ότι εκτός από το κεφάλι που έλειπε, έλειπαν κι άλλα μέρη του σώματος τα οποία πιθανότατα κατασπαράχθηκαν από τα αγρίμια της περιοχής» μας ανέφεραν οι ίδιες πηγές, συμπληρώνοντας πως « προφανώς ο άτυχος άνθρωπος στον οποίο ανήκει το πτώμα, δεν αποκεφαλίστηκε. Το κεφάλι πιθανότατα αποκολλήθηκε όσο περνούσε ο καιρός και η σήψη.».
Αυτές τις στιγμές η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρεται από τις αρμόδιες αρχές για τις προβλεπόμενες εξετάσεις και τις ερευνες που θα ακολουθήσουν κατόπιν των συμπερασμαάτων που θα προκύψουν από αυτές.
Για οποιαδήποτε εξέιλιξη υπάρχει θα ενημερώσουμε άμεσα και πάντοτε έγκυρα τους αναγνώστες μας.
Strymonikostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.