Σελίδες

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαγκαδά: Χριστουγεννιάτικα δέματα σε 800 οικογένειες συνδημοτών μας





Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά διανέμει βασικά είδη διατροφής σε 800 οικογένειες .  

" Χριστουγεννιάτικα δέματα με βασικά είδη διατροφής, διανεμήθηκαν ενόψει των εορτών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά σε 800 οικογένειες συνδημοτών μας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με δαπάνες του Δήμου και λειτουργεί στην πόλη του Λαγκαδά και περιφερειακά σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές μας Κοινότητες.

Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις που υπάρχει αδυναμία πρόσβασης στα σημεία διανομής της παροχής, κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποιούν κατ΄οίκον διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του Δήμου Λαγκαδά, στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ) Λαγκαδά και σε όλους τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία και τη διανομή των πακέτων.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τις προϋποθέσεις ένταξης σε αυτό, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
Χρ. Σμύρνης 29, κτίριο ΥΚΠΑΑΠ, 1ος όροφος - Λαγκαδάς
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2394020802 " 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.