Σελίδες

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ








Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στον νέο περιφερειακό της Αρναίας , ειδικά με τους ξένους οδηγούς , που δεν γνωρίζουν την περιοχή και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος . 

Στην εικόνα όπως βλέπουμε υπάρχει ο δρόμος διπλής κατευθύνσεως ακριβώς στην έξοδο της Αρναίας προς Θεσσαλονίκη στο παρεκκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου ... προστάτη των οδηγών... 

Ενώ υπάρχει αυτός ο πρόχειρος σχηματισμός που ανακόπτει την πορεία των οχημάτων από την Αρναία προς τη Θεσσαλονίκη , αυτό είναι Εθνική Οδός ... και επειδή ακόμα και αυτή τη στιγμή το GPS δε δείχνει τον νέο περιφερειακό .. πολλοί οδηγοί ειδικά ξένοι που δεν γνωρίζουν την περιοχή μπαίνουν στο κομμάτι αυτό το οποίο απαγορεύεται με κίνδυνο να έρθει αυτοκίνητο από την απέναντι πλευρά και να γίνει μετωπική σύγκρουση .. ειδικά το βράδυ εάν κάποιος βρίσκεται στην αριστερή λωρίδα καθώς μπαίνει από αυτόν τον δρόμο προς την Αρναία ..

Θα πρέπει η περιφέρεια ή ο δήμος να οριοθετήσουν αυτό το κομμάτι με νέες σημάνσεις και να δώσουν μια έξοδο μόνο προς το εκκλησάκι ή τον χωματόδρομο που βλέπουμε αριστερά.. θα πρέπει ο δρόμος να κλείσει όχι όμως κάθετα αλλά με διαγώνιο τρόπο έτσι ώστε να κλείνει ομαλά και από την περιοχή που ανεβαίνουν τα οχήματα από Θεσσαλονίκη και από το σημείο που βγαίνουν από Αρναία .. Δηλαδή στο σημείο που βρίσκεται το κλείσιμο να ξεκινά το κλείσιμο και διαγώνια προς τα δεξιά να κλείνει μετά από 50 μέτρα με την ειδική σήμανση και από τις δυο πλευρές .. ο δρόμος θα σημανθεί κατάλληλα και στην Αρναία και να δείχνει ότι πηγαίνει κάποιος μόνο στο παρεκκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου..

Η βασική έξοδος για Θεσσαλονίκη και Στανό θα πρέπει να γίνεται από την Εκκλησία της Αρναίας του Αγίου Στεφάνου προς την περιοχή του άλσους Αγίας Παρασκευής με την κατάλληλη σήμανση για την έξοδο στην Εθνική Οδό ( Περιφερειακός Αρναίας ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.